23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe nu va fi demis dacă pierde cu FC Argeş

Neagoe nu va fi demis dacă pierde cu FC Argeş

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, îi ţine spatele lui „Geană“ în cazul unui eşec cu trupa din Trivale.

Un punct în patru partide şi pandurii vorbesc din nou despre evitarea retrogradării, deşi la început de sezon se gândeau la un loc în prima jumătate a clasamentului. Cu toate acestea, şefii grupării gorjene dau asigurări că vor merge pe mâna tehnicianului Eugen Neagoe, care a demonstrat că are stofă de antrenor. „Eugen Neagoe nu are scaunul în pericol, nici dacă nu câştigăm cu Argeşul. Dar eu cred că o să batem pe FC Argeş pentru că a venit timpul să luăm şi noi trei puncte“, a spus ieri preşedintele Marin Condescu, acesta fiind obişnuit cu astfel de situaţii.
„Anul trecut am păţit tot la fel, am traversat o perioadă ca aceasta când am şi considerat că nu e benefic să mai lucrăm împreună. Dar, până la urmă, soluţia salvatoare a fost tot Neagoe. Trebuie să strângă rândurile în vestiar pentru că, fără ajutorul jucătorilor, echipa nu poate ieşi din această criză“, a mai comentat Condescu.

„Suntem în criză“

Şeful gorjenilor ştie şi de ce nu s-a găsit echipa câştigătoare până acum: „Este un lot numeros şi, aşa cum spunea Eugen, nu există o diferenţă valorică individuală între cei 24-25 de jucători. Spunea că are insomnii în alcătuirea echipei şi acum îl înţeleg, pentru că este greu să alegi. Mai trebuie să fii şi inspirat şi să ai şi noroc. Poate că uneori e mai bine să ai un lot mai restrâns pentru că nu mai ai atâtea dureri de cap. În plus, mai apar discuţii în vestiar pentru că jucătorii care nu joacă au impresia că sunt mai buni decât cei care au jucat şi au pierdut. Până acum, vestiarul nu a scăpat de sub control, dar e normal ca la înfrângeri să existe o anumită stare de supărare. Cine nu este supărat atunci când pierde?“.
Marin Condescu este conştient că echipa trece printr-o perioadă de criză şi aşteaptă redresarea ei în cel mai scurt timp. „Nu mai suntem acea echipă muncitoare care am fost şi acea formaţie arţăgoasă. Probabil că jucătorii au primit foarte mult de nu mai vor să joace. Poate că au luat mai mult decât meritau. Nu ştiu ce se întâmplă cu echipa, pentru că nu ne mai putem lega nici de lipsa norocului. Suntem într-o perioadă de criză. Acum, principala noastră preocupare este să vedem cum ieşim din această pasă proastă. Am convingerea că băieţii se vor trezi şi se vor pune serios pe treabă“, a mai spus Condescu.

Din nou la judecată

Memoriul depus de clubul Pandurii împotriva conducerilor FRF şi LPF s-a judecat din nou ieri la Comisia de Disciplină, după ce, pe 5 august, la prima înfăţişare nu s-au prezentat decât preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, şi secretarul general al FRF, Adalbert Kassai. Celelalte persoane convocate, preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, au lipsit, aceştia fiind plecaţi din ţară sau în concediu.
De altfel, la înfăţişarea de ieri trebuia să se prezinte doar absenţii de la prima înfăţişare. „Nu ne-am mai prezentat la şedinţa aceasta pentru că pe noi, clubul Pandurii, şi pe secretarul general Adalbert Kassai cei din comisie ne-au audiat deja“, a explicat Marin Condescu. Gorjenii şi-au trimis totuşi un reprezentat la Comisia de Disciplină, pe directorul de imagine al clubului Pandurii, Bogdan Tudor. Comisia a amânat însă verdictul pentru miercurea viitoare, membrii juriului solicitând ieri, spre analiză, statutul LPF şi fişa postului celor chemaţi în instanţă.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS