15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJoshua Rose, preferatul suporterilor

Joshua Rose, preferatul suporterilor

Autorul golului care a adus Ştiinţei un punct din confruntarea cu CFR Cluj, Joshua Rose, a fost votat de către suporterii olteni cel mai bun jucător al echipei.
În sondajul de pe site-ul oficial al clubului, fundaşul australian a primit 34 la sută din voturi, fiind urmat de cel care i-a pasat la gol, Andrei Prepeliţă.
Mijlocaşul oltean a avut şi el o evoluţie apreciată în Gruia, primind 29 la sută din sufragii. Fanii i-au mai evidenţiat pe Dănănae (11%), Costea (7%), Bornescu (6%) şi Baird (4%). Pe site-ul craiovamaxima.ro, tot Rose a fost preferatul suporterilor, el primind 33 la sută din voturi, urmat de Prepeliţă (28%), Dănănae (15%), Bornescu ( 12%), Costea (4%), Dina (3%), D. Stoica, Baird şi Craciun (toţi cu 2%).
Australianul de 27 de ani al Ştiinţei şi-ar fi dorit să marcheze golul victoriei. „Am demonstrat că putem lupta cu echipele mari din acest campionat. Mi-ar fi plăcut să înscriu golul victoriei, dar nu a fost să fie, mă mulţumesc şi cu cel pe care l-am marcat. Acum trebuie să ne concentrăm la partida cu Oţelul, una dintre cele mai în formă echipe în acest moment. Însă şi noi jucăm bine acasă, iar de data asta vom avea suporterii alături. Trebuie să jucăm cât mai bine şi să nu pierdem puncte pe teren propriu“, a spus Joshua Rose.
Al treilea în clasamentul fanilor, Ovidiu Dănănae a făcut la Cluj unul dintre cele mai bune meciuri ale sale în tricoul Universităţii, fundaşul dreapta oltean declarându-se mulţumit cu punctul obţinut.
„Este un punct foarte mare, pentru care am muncit mult. Nu ştiu dacă puteam să câştigăm, dar am făcut un meci bun. Au avut şi ei ocazii, şi noi, suntem mulţumiţi şi cu un punct. După ce am dat gol, puteam să mai înscriem odată şi să ne desprindeam, dar este bine şi aşa“, a afirmat Dănănae.
Florin Costea ar fi dorit însă mai mult. „A fost un punct muncit, sunt bucuros că l-am obţinut. Trei puncte ar fi fost însă mult mai bune. Nu este primul rezultat bun cu echipele considerate mari, am jucat bine în sezonul trecut şi cu Rapid, şi cu Dinamo. Am evoluat de la egal la egal cu CFR şi puteam obţine chiar victoria în a doua repriză, dacă eram puţin mai atenţi la finalizare“, a declarat Costea.
De mâine dimineaţă, clubul din Bănie va scoate la vânzare biletele pentru partida cu Oţelul, prima cu suporteri în acest sezon. Acestea vor costa zece lei la peluză şi 15 lei la tribunele I şi a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS