22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au căzut din lac în puţ

Pandurii au căzut din lac în puţ

După ce au pierdut ruşinos în etapa trecută, 0-3, în faţa celor de la FC Timişoara, gorjenii s-au făcut de râs şi pe teren propriu, fiind învinşi cu 5-1 de Unirea Urziceni.

Concentrare, seriozitate şi dăruire. Asta le-a cerut antrenorul pandurilor, Eugen Neagoe, elevilor săi înainte de meciul cu Unirea Urziceni de duminică. Nici nu bănuia umilinţa pe care avea să o îndure.
În primele zece minute, gorjenii au dat impresia că se pot bate de la egal la egal cu ialomiţenii. Necazurile au început din momentul eliminării portarului Răzvan Stanca, după ce acesta l-a faultat în careu pe Rusescu. Urziceniul a marcat prin Mara, care a transformat cu siguranţă, fără speranţe pentru portarul Mingote, introdus între buturi.
Cu un om în minus şi cu handicapul de pe tabela de marcaj, pandurii parcă au refuzat lupta.
Trupa lui Eugen Neagoe n-a mai contat în atac, iar defensiva a fost bulevard. Oaspeţii au mai înscris o dată până la pauză, prin Tiberiu Bălan (’30), iar după timpul de odihnă şi-au continuat recitalul.
Onofraş l-a executat pe Mingote cu un şut la vinclu de la 25 de metri (’53), după acest gol pandurii dispărând practic din joc. Galamaz a răsucit şi el cuţitul în rana gorjenilor, marcând cu capul în minutul 69.
A urmat un moment de relaxare pentru ialomiţeni, taxat de Tilincă. Acesta a trecut uşor prin apărarea oaspeţilor, apoi l-a driblat şi pe goalkeeper-ul Arlauskis, înscriind în poarta goală. Tabela fost închisă de ialomiţeni, care au mai marcat o dată prin Todoran (’79), acesta finalizând o acţiune de contraatac a echipei sale.

Se lasă cu amenzi

La finalul întâlnirii, antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, era dezamăgit.
„Ruşine mai mare ca asta nu am păţit de când sunt în fotbal! Îmi e ruşine de ce s-a întâmplat! Am început jocul de la 0-1 şi în zece oameni. Jucătorii nu au avut atitudine, au depus armele încă din minutul 12 şi nu trebuia. În repriza a doua, se rugau să se termine meciul. Au căzut psihic şi au fost de nerecunoscut. Poate dacă eram 11, alta era soarta partidei, însă aţi văzut ce s-a întâmplat. Suntem toţi vinovaţi, la un moment dat trebuia să schimb toţi cei zece jucători din teren. Am fost slabi. O să amendez toată echipa“, a spus Eugen Neagoe.
Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, era şi el negru de supărare din cauza înfrângerii la scor suferite în faţa celor de la Urziceni. „Am pierdut în faţa unei echipe bune. Ce mai poţi spune la o asemenea înfrângere?“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII