17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmatorii olteni au terminat cu amicalele

Amatorii olteni au terminat cu amicalele

Selecţionata de amatori a Olteniei, care va reprezenta România în preliminariile CE 2009, şi-a încheiat seria amicalelor, astăzi antrenorii craioveni Sorin Pătraşcu şi Cornel Roman urmând să se decidă asupra lotului care va fi trimis la UEFA şi pe care se vor baza în turneul de calificare la Cupa Regiunilor din Germania. După ce marţi seară amatorii au câştigat cu 1-0 partida cu FC Caracal (gol Tăerel ’40), ieri, aceştia au fost învinşi cu 4-1 (3-0) de Internaţional Curtea de Argeş, echipă nou-promovată în Liga a II-a, golul oltenilor fiind reuşit de Petrovici.
„Au fost două meciuri în mai puţin de 24 de ore şi s-a simţit oboseala în rândul jucătorilor. Oricum, au fost două teste utile pentru echipă. Urmează pregătirea centralizată de la Mogoşoaia, în săptămâna premergătoare meciurilor din preliminarii, şi sper într-o comportare bună a băieţilor, care să ne aducă o nouă calificare la turneul final“, a afirmat Pătraşcu.
Acesta a folosit ieri următorul unsprezece: Popescu – Neacşu, Nicola, Iovan, Stoian – Niţă, Rotaru, Petrovici, Simion – Vintilă, Văcaru. Au mai jucat Pârvan, Tăerel, Câmpeanu, Relea şi Beldeanu. Opt fotbalişti olteni au fost indisponibili din cauza accidentărilor. Turneul preliminar va avea loc în perioada 21 – 27 septembrie, la Mogoşoaia, iar amatorii din Oltenia se vor lupta pentru calificare cu reprezentantele Bulgariei, Moldovei şi Ucrainei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS