10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCardoso - amendat, Piţurcă junior - iertat

Cardoso – amendat, Piţurcă junior – iertat

Brazilianul va plăti  500 de euro pentru greşeala de la primul gol primit de panduri la Timişoara, în timp ce fiul selecţionerului a scăpat, pentru că Luchin a ratat ţinta.

Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, nu a digerat înfrângerea de la Timişoara, considerând prea dur rezultatul, 3-0 pentru bănăţeni. El este de părere că elevii săi puteau limita proporţiile scorului. Mai mult, „Geană“ a decis să-l amendeze pe fundaşul brazilian Alexandre Cardoso, considerat vinovat pentru primul gol primit de panduri pe Bega. „Când iei un asemenea gol, cum a fost primul înscris de Timişoara, trebuie să plăteşti pentru asta. De aceea, Cardoso va fi amendat cu 500 de euro. Va fi pedepsit pentru că am luat gol la o fază fixă, în care nu este permis să greşeşti. Le-am spus că astfel de erori se vor plăti“, a spus Neagoe.
Acesta a precizat că încă un elev al său a fost la un pas de amendă. „Şi Piţurcă a trecut pe lângă amendă. Dacă în repriza secundă Luchin marca, şi Piţurcă era amendat acum. Fiecare va plăti pentru astfel de erori nepermise. Le voi face referate“, a mai spus antrenorul gorjenilor.
Eugen Neagoe a trimis o „săgeată“ şi spre arbitri, cerându-le acestora să îşi facă meseria corect. „La 2-0, dacă ni se dădea penalti şi reuşeam să marcăm, era 2-1 şi aveam 15 minute în care puteam să revenim. Din păcate, la noi, arbitrul nu a arătat punctul cu var, în timp ce pentru gazde a dat imediat penalti, chiar dacă Mingote nu l-a atins pe atacantul timişorenilor. Se vede clar că Goga a plonjat fără să fie atins. Arbitrii nu recunosc niciodată că greşesc şi ar fi timpul să facă acest lucru“, a afirmat „Geană“.

Condescu se ia la trântă cu „Naşu’“

Oficialii gorjeni aşteaptă astăzi o decizie istorică, aşa cum se exprima recent preşedintele grupării Pandurii, Marin Condescu, prin care conducătorii fotbalului românesc, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, să fie sancţionaţi de Comisia de Disciplină. Şefii pandurilor sunt convinşi că au dreptate în „cazul Vaslui“, considerând că FRF şi LPF trebuia să se sesizeze din oficiu după ce FC Vaslui a folosit în campionatul trecut şase jucători extracomunitari într-un meci cu Pandurii.
„Este pentru prima dată în fotbalul românesc când cei care conduc acest sport sunt audiaţi, semn că această Comisie de Disciplină este independentă şi corectă. Totul va fi corect acum, ni se va da dreptate în privinţa reclamaţiei făcute contra celor de la Vaslui, care au folosit în meciul din etapa a 32-a contra noastră mai mulţi jucători extracomunitari decât permitea regulamentul. Am cerut să se judece activitatea şefilor FRF şi LPF şi să se facă dreptate. Mircea Sandu şi Mitică Dragomir ar trebui să fie garanţia aplicării regulamentelor, însă în cazul nostru nu s-a făcut nimic. În plus, cei doi ne-au dat dreptate, pentru că în această vară s-a schimbat ROAF în privinţa numărului de jucători extracomunitari. Acum sunt decizii mai dure dacă încalci acel punct din regulament“, a comentat Condescu.
 
Se vând ultimele abonamente

Conducerea pandurilor a anunţat că abonamentele pentru sezonul 2008-2009 se mai pot procura doar până la sfârşitul acestei săptămâni, de la sediul clubului din strada Victoriei.
„Abonamente se mai dau doar până vineri. Mai sunt disponibile foarte puţine locuri care pot fi distribuite doar la peluze. Zilnic, de la ora 9.00, doritorii se pot prezenta la sediul clubului Pandurii din strada Victoriei, pentru a le procura. Dacă locurile disponibile nu se vor epuiza până vineri, sâmbătă dimineaţă vor mai fi scoase la vânzare bilete“, a precizat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS