19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTunarii au executat Realul

Tunarii au executat Realul

Campioana Spaniei, Real Madrid, nu a cunoscut succesul în ultimul meci al turneului amical de la Londra, pierzând disputa cu formaţia engleză Arsenal. „Tunarii“ au câştigat la limită, scor 1-0, graţie reuşitei din penalti a lui Emmanuel Adebayor, din minutul 49.
În celălalt meci disputat duminică, Hamburg a învins pe Juventus cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Guerrero (’19) şi Olic (’90, ’90+1), gruparea germană câştigând astfel cea de a doua ediţie a Emirates Cup, în care pentru fiecare victorie se acordă trei puncte, pentru un meci egal – un punct şi încă unul pentru fiecare gol marcat.
Clasament final: 1. Hamburg 7 p, 2. Real Madrid 5 p, 3. Arsenal 4 p (0), 4. Juventus 4 p (-2).

Robinho vrea la Chelsea

Atacantul brazilian al lui Real Madrid, Robinho, a transmis conducerii campioanei Spaniei că vrea să se transfere în Anglia, la Chelsea Londra, cu toate că în urmă cu două săptămâni afirmase că va continua alături de „galactici“.
„Vreau să merg la Chelsea, aşa cum şi Cristiano Ronaldo îşi doreşte să vină la Madrid. Este aceeaşi situaţie“, a explicat jucătorul cariocas, influenţat şi de conaţionalul său Luiz Felipe Scolari, tehnicianul grupării londoneze.
Mass-media spaniole susţin ideea că atât preşedintele lui Real, Ramon Calderon, cât şi antrenorul madrilenilor, Bernd Schuster, au încercat să-l determine pe Robinho să se răzgândească, explicându-i că este un jucător de bază pentru echipă în sezonul viitor. În tot acest timp, directorul executiv al lui Chelsea, Peter Kenyon, a confirmat că se află în discuţii cu oficialii formaţiei spaniole, pentru a obţine transferul brazilianului Robinho.

Van der Vaart, viitorul „galactic“

În timp ce brazilianul Robinho intenţionează să „rupă“ contractul cu Real Madrid, internaţionalul olandez Rafael van der Vaart, căpitanul grupării germane Hamburg, este foarte aproape de un transfer la campioana Spaniei. Conform cotidianului german Bild, cele două grupări au ajuns la un acord duminică noapte, mijlocaşul batav urmând să semneze cu „galacticii“ un contract pe cinci sezoane, suma transferului fiind 13 milioane de euro. „Să joc la Real Madrid este un vis pentru mine, iar dacă ambele cluburi vor ajunge la un acord în privinţa transferului meu, atunci voi fi un om fericit“, a comentat Rafael van der Vaart.
Conducerea lui Hamburg refuzase sâmbătă a doua ofertă pe care au făcut-o oficialii lui Real Madrid pentru transferul internaţionalului olandez. Campioana Spaniei a mai încercat şi în urmă cu o lună să-l achiziţioneze pe fostul fotbalist al lui Ajax, în schimbul căruia a oferit şapte milioane de euro, dar şi atunci oficialii germani au refuzat să-i dea drumul jucătorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS