11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportWobay, cele mai multe voturi

Wobay, cele mai multe voturi

Deşi Ştiinţa a fost învinsă la Bistriţa, suporterii olteni au apreciat evoluţia lui Julius Wobay. Mijlocaşul leonez a câştigat clar în sondajele de opinie lansate de site-ul clubului şi de craiovamaxima.ro, în ceea ce priveşte cel mai bun jucător al echipei, pe locul doi în preferinţele fanilor aflându-se căpitanul Dorel Stoica. Pe fcuniversitatea.ro, Wobay a primit 49 la sută din voturi, urmat de Stoica (11%), Fl. Costea (8%), Bornescu, V. Găman, Firţulescu (toţi cu 5%), Prepeliţă (4%), Baird şi Gîngioveanu (ambii cu 3%).
Pe site-ul craiovamaxima.ro, leonezul a primit 52 la sută din sufragii, urmat de Stoica (9%), Bornescu (9%), Fl. Costea (7%), Prepeliţă (5%), V. Găman (5%), Firţulescu (4%), Dilevski (3%) şi Mitchell (3%).
Interesant este că Mircea Bornescu a fost votat de suporteri deşi au existat destule voci care l-au contestat pe portarul craiovean, considerat vinovat la primul gol al bistriţenilor. „Jose“ s-a apărat însă, precizând după meci că Gloria a câştigat cu noroc. „A fost o victorie norocoasă a bistriţenilor, noi am avut mult ghinion. Alta era soarta meciului dacă marcam la ocazia aceea a lui Baird, din prima repriză. Greşeli în apărare se fac şi la case mai mari, asta este. Dacă antrenorul nostru a spus că apărarea a dormit este părerea dumnealui şi nu vreau să comentez“, a spus Bornescu. Jucătorii Universităţii au primit liber în weekend, de astăzi urmând să-şi reia pregătirile pentru partida de sâmbătă, cu Farul Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU