9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii s-au întors de la Kaprun

Vâlcenii s-au întors de la Kaprun

CSM Râmnicu Vâlcea s-a întors ieri din cantonamentul de la Kaprun, considerat foarte util de tehnicienii echipei. „Am câştigat mult la capitolul omogenitate, chiar dacă în toate partidele au fost rulaţi mulţi jucători. Rezultatele au fost bune, nu a fost pierdut nici un meci, cu toate că adversarii au fost valoroşi. E drept însă că aceste rezultate nu vor mai conta în momentul în care vor începe partidele oficiale. Important este că în Austria am avut parte de cele mai bune condiţii şi că acest cantonament a fost util“, a spus antrenorul secund, Mitică Teleşpan.
Reunirea lotului va avea loc astăzi, la ora 18.00, principalul Nicola Ilievski urmând să ajungă la Râmnicu Vâlcea mâine seară. CSM are programat un nou meci de verificare miercuri, în Zăvoi, în compania echipei a doua a lui FC Argeş, iar prezentarea lotului va avea loc pe 9 august, în pauza partidei cu Concordia Chiajna.
Această săptămână va fi decisivă pentru stabilirea lotului cu care CSM Vâlcea va ataca noua ediţie de campionat. „Va trebui să semnăm contractele de joc cu fotbaliştii care au venit în această pauză competiţională. Eu am vorbit cu fiecare în cantonamentul din Austria şi toţi mi-au spus că s-au acomodat şi că nu vor să plece. La echipă este o atmosferă foarte bună, de care nu am mai avut parte de mult timp“, a precizat directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS