15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Set Primăvara!

Echipa a doua a Ştiinţei a început cu dreptul noul sezon, reuşind sâmbătă o victorie la scor în prima etapă a campionatului judeţean. Trupa lui Fane Crişan şi Mircea Oţet s-a impus cu 6-0, pe teren propriu, în faţa Progresului Segarcea, succesul conturându-se în partea secundă, prin golurile jucătorilor care au efectuat pregătirea de vară cu echipa mare, Crăciun (’45, ’60, ’81), M. Costea (’47, ’83) şi Ologu (’68). „A fost un meci frumos, am avut un început timorat, însă ne-am redresat şi chiar am reuşit să câştigăm la o diferenţă de şase goluri, cu o echipă care nu putem să spunem că nu ne-a pus probleme“, a afirmat Crişan. Acesta a folosit următorul unsprezece: Neagoe – Ciutureanu, R. Barbu, Neacşu, Buşu – Ologu, I. Popescu, Gogoşoiu, Mirescu – M. Costea, Crăciun. Au mai jucat: Nicolae, Giurcă, Buleică, Ştoiu.
Tehnicianul tinerilor alb-albaştri a recunoscut că victoria a fost obţinută şi graţie jucătorilor trimişi de Nicolo Napoli de la prima echipă, chiar dacă unii dintre ei veneau după o deplasare obositoare la Bistriţa. „Am avut jucători şi de la echipa mare. Cu toate că unii dintre ei s-au resimţit după drumul parcurs cu o seară înainte de la Bistriţa până în Craiova, ne-au ajutat foarte mult. Deşi am câştigat la scor, mai trebuie să lucrăm, pentru că mergem săptămâna viitoare în deplasare, la Gighera, şi nu vom mai întâlni aceleaşi condiţii precum cele de pe arena «Petre Deselnicu»“, a mai spus Fane Crişan.
Iată şi celelalte rezultate înregistrate în prima etapă a Ligii a IV-a doljene: Dunărea Bechet – Viitorul Cârcea 2-1, Tractorul Cetate – Recolta Ostroveni 0-1, Avântul Bârca – „GP“ Craiova 0-0, CS Işalniţa – CS Sopot 3-2, FC Leamna – Dunărea Calafat 1-2, Vânătorul Desa – CS Apa Craiova 2-1, Victoria Pleniţa – UT Dăbuleni 3-1. Partida Desnăţuiul Giurgiţa – Dunărea Gighera este programată miercuri, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU