13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Scurte ştiri


Barbie, în variantă sadomasochistă

Din anul 1959, compania Mattel îşi uimeşte clienţii cu modelele sale de păpuşi Barbie, pe care le schimbă mereu, în funcţie de evoluţia societăţii. Reprezentanţii Mattel se pregătesc acum să lanseze pe piaţă Black Canary Barbie, păpuşa sadomasochistă. După cum informează site-ul haisentito.it, noua Barbie va fi îmbrăcată precum Black Canary, o eroină de benzi desenate din anii ’40. Look-ul este foarte agresiv: ciorapi-plasă, geacă de piele, mănuşi de biker şi cizme cu tocuri înalte din lac. Numeroşi părinţi au criticat decizia companiei de a lansa acest model, precizând că Barbie nu mai este o jucărie pentru fetiţe, ci o jucărie-fetiş pentru adulţi. Black Canary Barbie urmează să fie pusă în vânzare la toamnă şi va costa aproximativ 50 de dolari.

Christina Applegate, diagnosticată cu cancer

Actriţa Christina Applegate suferă de cancer la sân, fiind diagnosticată cu această boală în urma unui control de rutină. După cum informează site-ul romandie.com, ştirea a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al vedetei, Ame Van Iden. „Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer la sân în formă incipientă. Ţinând cont că a fost detectat la timp şi că a început deja tratamentul, recuperarea va fi totală“, a spus purtătorul de cuvânt al actriţei. Christina Applegate, de 36 de ani, a devenit cunoscută în întreaga lume în anii ’80 prin rolul Kelly, din serialul de comedie „Familia Bundy“.

Dat afară din cazino pentru că mirosea urât

Un jucător de pocher care stătea de 17 ore la o masă a fost rugat să plece din cazino din cauza mirosului său corporal, care devenise insuportabil pentru ceilalţi clienţi. După cum informează site-ul Yahoo!News, Michael Wax, de 54 de ani, care conduce o companie ce închiriază limuzine, a recunoscut că miroase urât şi a explicat că nu a avut timp să se spele deoarece a fost prea preocupat de jocul de pocher. Bărbatul juca fără întrerupere de aproximativ 17 ore. După ce personalul de la Borgata Hotel Casino and Spa a refuzat să-l lase pe Michael să-şi facă gratuit un duş în una dintre camerele hotelului, bărbatul a fost nevoit să părăsească sala. El a sesizat Comisia de control a cazinourilor şi a declarat că speră să primească scuze din partea personalului şi a conducerii cazinoului pentru modul în care a fost tratat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS