19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomânii, fără rivali la Piatra Neamţ

Românii, fără rivali la Piatra Neamţ

Boxerul român Ion Ionuţ, cunoscut în lumea pugilistică drept „Jo Jo“, a reuşit să-l învingă la Piatra Neamţ, la puncte, pe ugandezul Peter Semo, păstrându-şi astfel titlul de campion NABA (North American Boxing Association) la categoria superuşoară. Compatriotul nostru s-a impus la puncte, decizie în unanimitate (120-108, 120-109, 120-109), în meciul desfăşurat pe durata a 12 reprize. „Jo Jo Dan“ a bifat astfel cea de a 22-a victorie la profesionism, din tot atâtea meciuri disputate, dintre care 12 au fost încheiate înainte de limită.
În primul meci al galei „Invincibilii 2“, desfăşurată la Piatra Neamţ, craioveanul Sorin „Pantera“ Tănasie a câştigat la puncte, în şase runde, la categoria cocoş, în faţa rusului Andrei Kostin. Pugilistul Bogdan Dinu s-a numărat şi el printre învingătorii de pe pământ moldav, acesta câştigând meciul desfăşurat pe durata a patru reprize, la categoria grea, în faţa americanului Sean McClean.
La categoria pană, Viorel Simion a reuşit a noua victorie la profesionişti în faţa ugandezului Abdu Tebazalwa, pe care l-a învins la puncte, după opt reprize.
În cadrul galei „Invincibilii 2“ de la Piatra Neamţ s-a desfăşurat şi un meci de box feminin, în care Corina Cârlescu a învins-o la puncte pe unguroaica Renata Selebedi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS