17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid a învins greu pe Hamburg

Real Madrid a învins greu pe Hamburg

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă, cu scorul de  2-1, gruparea germană Hamburg, în prima partidă a turneului Emirates, un turneu de lux, care se dispută la Londra. Pentru madrileni, golul victoriei a fost marcat, în minutul 85, de internaţionalul spaniol de tineret Dani Parejo. Ibericii au deschis scorul prin reuşita lui Van Nistelrooy, din prima repriză, însă au fost egalaţi de Mohamed Zidan, care a marcat în minutul 54. În celălalt meci al turneului amical, Juventus a învins pe Arsenal cu 1-0 (Trezeguet ’37).
Mijlocaşul lui Hamburg, Rafael van der Vaart, care este curtat de Real Madrid, nu a evoluat nici un minut pentru formaţia sa în partida cu spaniolii. Conducerea germanilor a refuzat sâmbătă a doua ofertă pe care au făcut-o oficialii lui Real Madrid pentru transferul mijlocaşului olandez.
„Nu acceptăm propunerea lui Real pentru că nu suntem de acord cu suma pe care spaniolii o oferă. Totuşi, este posibil ca în zilele următoare să ajungem la o înţelegere“, a declarat directorul sportiv al lui Hamburg, Dietmar Beiersdorfer, care nu a specificat însă suma propusă de gruparea madrilenă.
Campioana Spaniei a mai încercat în urmă cu o lună să-l achiziţioneze pe internaţionalul olandez, în schimbul căruia a oferit şapte milioane de euro, dar şi atunci conducerea grupării germane a refuzat să-i dea drumul jucătorului.
Publicaţiile sportive susţin că negocierile dintre Real şi Hamburg vor continua în acest weekend, la Londra, acolo unde cele două cluburi participă la un turneu amical.
Fostul fotbalist al lui Ajax Amsterdam evoluează la Hamburg din 2005 şi are contract cu formaţia germană până în 2010. De serviciile lui Van der Vaart s-au mai interesat Tottenham, Valencia, Chelsea, dar şi rivala lui Real, Atletico Madrid, care a oferit 15 milioane de euro pentru a-l achiziţiona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS