24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe se teme de confruntarea de la Timişoara

Neagoe se teme de confruntarea de la Timişoara

Antrenorul pandurilor speră să nu mai retrăiască pe Bega violenţele de pe teren petrecute în sezonul trecut, când doi dintre elevii săi au ajuns la spital.

Pandurii Târgu Jiu revine mâine la Timişoara după măcelul din campionatul trecut, când doi dintre componenţii echipei lui Eugen Neagoe, Adi Popescu şi Djakpa, au ajuns direct la spital, în urma intrărilor criminale ale elevilor lui Duşan Uhrin junior. Popescu a fost scos din circuitul Ligii I după ce Alexa i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu. „Alexa mi-a distrus cariera când eram în cea mai bună formă sportivă“, şi-a amintit cu regret Adi Popescu, obligat să-şi facă „rodajul“ în Liga a III-a, la un an de la teribila accidentare. „Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa cu Adi Popescu anul trecut. Nu este vina mea că a suferit acea accidentare, care, din păcate, l-a scos din circuit. Adi nu mai este tânăr să-şi revină repede, a stat deja un an şi, din păcate, se pare că de acel meci a depins cariera lui“, a spus antrenorul Neagoe.
Dacă jocul de anul trecut nu a fost transmis pe nici un post de televiziune, pe motiv că ar fi fost inundat carul de transmisie, tehnicianul Eugen Neagoe speră ca acum să aibă parte de cer senin la Timişoara. „Urmează un joc greu. Îmi este puţin frică de acest meci. Sper să nu mai fie nici o furtună, să nu se mai întâmple ca anul trecut, când partida nu a mai fost televizată pe motiv că s-a inundat carul de transmisie. Nu m-am uitat la meteo să văd cum va fi vremea. Dacă totul va fi în regulă, vom obţine un rezultat bun“, a comentat Neagoe. „Sunt convins că în acest campionat nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat anul trecut la Timişoara“, a mai spus tehnicianul oltean.

Iordache, sperietoare pentru timişoreni

Revenirea lui Ilie Iordache la Pandurii Târgu Jiu îi îngrijorează pe timişoreni, elevii lui Uhrin fiind convinşi că nu le va fi uşor să obţină toate punctele în faţa gorjenilor. „Sunt trei puncte puse în joc. Pentru noi este important să le luăm şi cred că suntem în stare să o facem. Pandurii nu au pierdut nici un jucător, s-a întors şi Ilie Iordache, un fotbalist foarte important pentru ei. Gorjenii au jucători de calitate, care au demonstrat anul trecut că formează o echipă bună, şi cu siguranţă vom avea un meci foarte greu“, a spus Alexa.
„Iordache, în primul rând, trebuie să joace, iar după aceea să aşteptăm de la el să ne ajute. Echipa este punctul nostru forte, suntem un grup unit şi jucăm de trei ani împreună“, i-a răspuns Alin Rus lui Alexa. Fundaşul lui Neagoe ştie cu cine are de-a face la Timişoara. „Au jucători înalţi în atac, sper să-i putem opri. Îl cunoaştem bine şi pe Gigel Bucur“, a mai spus Rus.

Cinci jucători indisponibili la Pandurii

Pe lista indisponibililor, alături de Vancea, L. Mihai, Vasilache şi Arrieta, a mai apărut un nume, cel al atacantului Jaka Stromajer. Acesta a contractat o puternică răceală şi i s-a administrat un tratament medicamentos. Dintre cei cinci, doar Vasilache şi Arrieta ar putea face deplasarea la Timişoara, decizia urmând să fie luată după antrenamentul de aseară. „Avem probleme de lot. Liviu Mihai, cu vechea sa accidentare, iar acum Vancea stă şi el două săptămâni. Din păcate, chiar dacă am jucat un singur meci, s-au mai accidentat unii jucători. Vasilache şi Arrieta sunt incerţi pentru jocul de la Timişoara, la fel şi Jaka Stromajer. La ultimul este vorba de o răceală puternică, a avut temperatură, iar doctorul i-a prescris injecţii şi a fost trimis acasă. A avut febră 39 de grade şi nu ştim dacă va fi apt pentru jocul de la Timişoara“, a afirmat Neagoe.
Acesta nu-şi face totuşi griji în privinţa primului unsprezece. „Avem un lot de 26 de fotbalişti apropiaţi valoric. Probabil voi fi obligat să fac câteva schimbări în primul unsprezece şi sper să nu se cunoască lipsa vreunui jucător. Mie nu-mi place să modific echipa, însă, atunci când avem probleme, trebuie să o fac“, a mai declarat tehnicianul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS