14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii sunt precauţi

Oltenii sunt precauţi

Jucătorii Ştiinţei sunt conştienţi că partida de sâmbătă cu Poli Iaşi nu este uşoară şi că moldovenii îşi vor vinde scump pielea în Bănie, indiferent de problemele cu care aceştia susţin că se confruntă. Portarul titular al oltenilor, Mircea Bornescu, se aşteaptă la un meci greu. „Primul joc din acest campionat va fi dificil, pentru că nu numai nouă ne-au pus probleme ieşenii în sezonul trecut, ci şi altor formaţii. Au învins CFR Cluj şi Steaua. Va fi un meci greu, pe care dorim însă să-l tranşăm în favoarea noastră. Poli Iaşi este o formaţie incomodă, care joacă bine. Este bine organizată, are un antrenor bun, dar nu este de speriat. În acelaşi timp, nici nu trebuie tratată cu superioritate. Fiecare jucător al Universităţii are mai multă experienţă acum faţă de anii precedenţi, ştie ce greşeli s-au făcut şi vom încerca să nu le mai repetăm“, a afirmat Bornescu.
Acesta crede că Ştiinţa va reuşi o clasare mai bună faţă de sezonul trecut, dar spune că echipa ar trebui să vorbească mai mult pe teren, aceasta fiind una dintre greşelile făcute până acum. „La început, toată lumea este optimistă, la fel şi noi, însă am învăţat din greşelile anilor precedenţi şi vrem să arătăm pe teren ce putem, nu să vorbim dinainte. Depinde foarte mult de cum vom începe campionatul. Noi sperăm să o facem bine. Vreau şi cred că putem să obţinem o poziţie mai bună în clasament decât sezonul trecut“, a mai spus Mircea Bornescu.
Poli Iaşi va sosi în Bănie în această seară, mâine urmând să efectueze şi un antrenament. Tehnicianul echipei, Ionuţ Popa, se plânge, ca de obicei, de problemele medicale ale unor jucători (Ignatov este accidentat, iar portarul Brăneţ şi fundaşul Pecnik sunt anunţaţi incerţi) şi de prestaţiile din amicale. „Sunt nemulţumit de jucători. Sunt debusolaţi, nu ştiu ce se întâmplă cu ei. După cum sunt acum, luăm bătaie cu 15-0 la Craiova. Eu sper, totuşi, să-şi revină. Începutul de campionat este infernal pentru noi. Dacă nu vom juca aşa cum vreau eu, nu avem nici o şansă la Craiova“, a afirmat Popa.
Antrenorul moldovenilor speră ca echipa sa să nu aibă probleme cu arbitrii, după ce acestora le-au fost mărite baremele. „Din câte am auzit, cred că va fi o presiune fantastică pe noi, formaţiile mici. Eu sper că nu vor fi «tocate». Este foarte bine că li s-a majorat arbitrilor baremul. Dar dacă nu vor arbitra bine, voi fi împotriva lor! Nu mai au scuze acum! Nu mai pot greşi, pentru că sunt plătiţi foarte bine. Au 1.500 de euro pe meci, deci au toate motivele să fie corecţi“, a mai spus Ionuţ Popa.
Legat de arbitri, conducerea Universităţii Craiova a cerut CCA să nu-l delege pe Istvan Kovacs la nici un meci al elevilor lui Nicolo Napoli, considerând că echipa olteană a fost dezavantajată de centralul din Carei în sezonul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII