12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, fluierat de suporterii Fiorentinei

Mutu, fluierat de suporterii Fiorentinei

Fanii grupării din Florenţa l-au apostrofat pe „Briliant“, după ce au aflat că acesta este foarte aproape de un transfer la AS Roma, club care a oferit în schimbul atacantului român 20 de milioane de euro.

Atacantul român Adrian Mutu a fost fluierat de suporteri marţi după-amiază, la primul antrenament al echipei AC Fiorentina, efectuat în cantonamentul de la San Piero.
„Mutu a apărut liniştit şi zâmbitor la antrenamentul Fiorentinei, dar a fost fluierat de suporteri, iar unii dintre ei i-au strigat «Pleacă la Roma!»“, a scris site-ul fiorentinanews.com.
Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2011, iar clubul i-a propus prelungirea lui cu încă un an şi o mărire de salariu de aproximativ 200.000 de euro pe sezon. Potrivit presei italiene, AS Roma este dispusă să achite până la 20 de milioane de euro pentru Mutu şi să-i ofere un salariu de 3,2 milioane de euro pe sezon .
Adrian Mutu nu a dorit să comenteze oferta de la AS Roma şi după antrenamentul de marţi a spus doar: „Viitorul? Întrebaţi-l pe Corvino (directorul sportiv al clubului din Florenţa – n.r.)“.
La revenirea în Italia, Mutu a spus că este mulţumit de situaţia sa la echipă şi că vrea să-şi încheie cariera la Fiorentina. El a precizat că nu a semnat încă înţelegerea, pentru că vrea să discute cu preşedintele grupării, Andrea Della Valle.

Mutu, nemulţumit de oferta Fiorentinei

Directorul sportiv al grupării AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat marţi seară că atacantul român este nemulţumit de noua ofertă salarială propusă de club pentru prelungirea contractului şi că nu ştie cum va evolua situaţia.
„El analizează oferta. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că Adrian nu este fericit de ceea ce i-am propus noi, dar mai mult decât atât nu putem face“, a declarat Corvino.
Presa italiană notează că o decizie finală poate să fie dată de patronul Fiorentinei, Diego Della Valle, care nu a fost mulţumit de pretenţiile atacantului român şi vrea să decidă cât mai repede dacă îl lasă pe Mutu să plece la AS Roma.

Fiorentina şi AS Roma negociază transferul lui Mutu

Pantaleo Corvino a recunoscut că a primit o ofertă oficială de la AS Roma pentru transferul lui Adrian Mutu şi că s-a întâlnit deja cu oficialii echipei.
„Eu joc mereu cu cărţile pe masă. Mutu m-a sunat de dimineaţă să-mi spună că îi este rău şi că nu mai poate veni, apoi mi-a spus că, în cele din urmă, va sosi în cantonament. Întotdeauna am fost corect şi vreau să fiu şi acum. Am spus că nu am avut nici un contact cu AS Roma, dar acum situaţia este alta. M-au sunat şi, aşa cum se procedează în fotbal, ne-am întâlnit. Politica noastră este să păstrăm la echipă toţi jucătorii importanţi şi care sunt motivaţi. Dacă un jucător care nu mai este tânăr îmi spune că nu este fericit, nu pot să-l ţin cu forţa. Restul situaţiei o cunoaşte toată lumea“, a spus Pantaleo Corvino.
În schimb, agentul lui Mutu, Alessandro Moggi, a declarat, după ce s-a aflat de oferta oficială de la AS Roma, că nu există nici o noutate referitoare la situaţia lui Mutu şi că deja s-a discutat prea mult despre acest subiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS