22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Puya, pentru a doua oară VJ

Dovedind că poate face faţă cu brio rolului de VJ MTV, hip-hop-erul Puya a fost invitat de echipa MTV să revină miecuri, 23 iulie, de la ora 16.30, pentru a prezenta clasamentul „Euro Top 20“. Artistul dă vina pentru a doua propunere făcută de MTV pe faptul că este „un om de bine“: „MTV este un post cu tradiţie şi e clar că dacă apari acolo «e de bine», iar eu sunt un om de bine, aşa că bănuiesc că m-au invitat şi a doua oară pentru a fi VJ MTV, fiindcă m-am descurcat prima oară… Ce să zic? Totul e bine când se termină cu bine“, a declarat Puya.

Serialul „24“ i-a uşurat drumul lui Barack Obama către Casa Albă

Actorul Dennis Haysbert, interpretul primului preşedinte afro-american al SUA, în superproducţia „24“, difuzată de b1, e de părere că acest fapt i-a netezit drumul lui Barack Obama către Casa Albă.

„Cred că personajul meu, David Palmer, a deschis ochii americanilor“, declară Haysbert, care a contribuit cu 2.300 de dolari la campania prezidenţială a democraţilor din Illinois. „Americanii, de la cel mai sărac până la cel mai bogat, indiferent de rasă sau de credinţă, au dovedit că iau în serios posibilitatea de a fi conduşi de un afro-american, de o femeie sau de oricine pune poporul pe primul plan“, a adăugat actorul.

Dennis Haysbert, care l-a interpretat şi pe Nelson Mandela în „Goodbye Bafana“ (2007), spune că rolul preşedintelui Palmer din „24“ i-a cam „încurcat“ pe oameni, care îl abordează pe stradă şi îi cer să candideze. Chiar şi acum, după ce a filmat trei sezoane dintr-un nou serial – „The Unit“ – nu este scutit de aceste cereri ale oamenilor.

Luana Ibacka prezintă minunile Israelului

Luana Ibacka prezintă duminică, la 18.30, la „Star Style“, viaţa în Israel. Vedeta b1 s-a întors recent din această ţară misterioasă, în care vin să se roage, anual, mii de pelerini.

Luana a aflat bogata istorie a ţării, locurile de pelerinaj şi alte detalii importante pentru orice turist de la un profesionist – Ion Antonescu, fost ministru secretar de stat la Ministerul Culturii, care a fost de multe ori ghid în această ţară. Prezentatoarea s-a bucurat de toate frumuseţile locului împreună cu mama ei. „Pentru prima dată de când sunt adult, am fost cu mama să vizităm o ţară şi am descoperit că relaţia copil-părinte este uimitoare de-a lungul întregii vieţi, o metamorfoză perpetuă“. Cele două au rămas impresionate de contrastele inimaginabile, de evenimentele şi personajele biblice care au marcat isoria Ţării Sfinte şi sunt convinse că sentimentul trăit de ele trebuie experimentat cel puţin o dată în viaţă.

MTV By Request, din elicopter!

Continuând seria locaţiilor inedite în care filmează topul „MTV By Request“, Cristi Stanciu va prezenta ediţia de luni, 21 iulie, de la ora 16.30, în aer, de la bordul unui elicopter care execută adevărate acrobaţii aeriene. Emoţiile nu au fost chiar atât de mari, VJ-ul MTV fiind obişnuit să fie „în aer“ pe frecvenţele ProFM, de luni până vineri, de la 20.00 la 23.00. VJ-ul MTV a zburat la mai bine de 125 de metri înălţime cu un frumos elicopter Dauphine al Serviciilor Aeriene Speciale şi a prezentat şi comentat topul celor mai bune piese, realizat chiar de telespectatorii MTV: „Am avut ceva emoţii atunci când m-am urcat în elicopter, mai ales că pilotul ne-a promis că ne va plimba deasupra întregii staţiuni Mamaia şi, mai ales, deasupra Mării Negre. A fost pentru prima oară când a trebuit să prezint «MTV By Request» în timp ce decolam, aterizam sau survolam o localitate, aşa că vă puteţi imagina că m-am distrat de minune“, a povestit Cristi Stanciu.

Cristi de la Haiducii, îmbrăcat de o rusoaică la München

Trupa Haiducii a concertat de curând într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din München. În timp ce Marian şi Cătălin au profitat de cele câteva ore libere dinaintea concertului pentru a vedea un meci de fotbal pe cel mai modern stadion din lume – Allianz Arena – colegul lor, Cristi, s-a bucurat de compania a două dansatoare rusoaice pe care le-a cunoscut în timpul probelor de sunet efectuate în după-amiaza zilei respective. Prietenia s-a legat în momentul în care cei trei haiduci s-au schimbat în garderoba dansatoarelor rusoaice, iar una dintre ele chiar l-a ajutat pe Cristi să se îmbrace, artistul având dificultăţi la acest capitol din cauza mâinii pe care o avea în ghips. Ea a primit, în schimb, recunoştinta eternă din partea lui Cristi, dar şi cel mai nou album semnat Haiducii, căci frumoasa rusoaică s-a declarat fană a trupei. „Nimic nu se compară cu a fi răsfăţat de o femeie frumoasă. De când am mâna în ghips, am observat că femeile din jurul meu tind să mă răsfeţe şi încearcă să-mi creeze o stare de confort. Dacă succesul la femei e direct proporţional cu gradul de invaliditate, mă duc să-mi rup şi un picior“, a declarat, amuzat, Cristi.

CRBL analizează hiturile verii

 

MTV a „rezervat“ un weekend hiturilor acestei veri. În cadrul „Top 100 Summer Hits“, MTV analizează toate melodiile realizate de la începutul anului şi până în prezent şi stabileşte clasamentul celor mai bune piese, care, în toamnă, vor fi numite hiturile verii. Mai mult, simpaticul CRBL a fost invitat să prezinte primele zece poziţii ale clasamentului, având astfel ocazia să observe tendinţele muzicale ale acestui an şi să se pregătească pentru propriul album solo pe care doreşte să îl lanseze în această toamnă. „Am avut până acum tot felul de apariţii în televiziune, dar este prima oară când prezint un top muzical. Nu am însă emoţii şi cred că o să mă descurc, mai ales că este vorba despre muzică. Mi-ar plăcea chiar să devin VJ MTV, cu acte în regulă! Vom vedea“, a declarat CRBL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS