22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport40.000 de fani la prezentarea lui Ronaldinho

40.000 de fani la prezentarea lui Ronaldinho

Sosirea lui Ronaldinho (foto) la Milan a creat o adevărată isterie printre suporterii grupării lombarde. La prezentarea oficială a sud-americanului, care a avut loc pe stadionul „San Siro“, au fost prezenţi 40.000 de spectatori, aceştia întâmpinându-l pe noul jucător al Milanului cu aplauze, cântece, torţe şi multe efecte speciale. Ronaldinho a răspuns cu un mesaj în italiană: „Buonasera, grazie a tutti, forza Milan!“ („Bună seara, vă mulţumesc tuturor, hai Milan!“).
În prima zi au fost vândute 5.230 de abonamente pentru sezonul 2008/2009, dintr-un total de 18.518. „Voi fi foarte încântat să joc alături de Kaka. Este printre cei mai buni jucători din lume şi un bun prieten al meu. Toţi jucătorii din lume îşi doresc să evolueze într-o zi pentru AC Milan. Acest moment îmi provoacă o emoţie specială şi sper să-i fac fericiţi pe fanii milanezi“, a declarat Ronaldinho la conferinţa de presă organizată la sediul clubului din capitala Lombardiei.
Fostul „Balon de Aur“ a vorbit şi despre perioadă petrecută la Barcelona, unde a cucerit două titluri ale Spaniei şi o dată Liga Campionilor. „A fost o perioadă frumoasă, am câştigat trofee importante, dar după ultimele neînţelegeri am decis de comun acord să continuăm pe drumuri diferite. Întotdeauna am avut o viaţă cumpătată şi voi continua la fel. Sunt într-o condiţie fizică bună“.
Adriano Galliani, vicepreşedintele clubului AC Milan, prezent alături de jucătorul brazilian la conferinţa de presă, a declarat că este foarte bucuros de sosirea lui Ronaldinho la Milano: „Sunt foarte fericit pentru că s-a îndeplinit un vis. După trei ani am reuşit, în sfârşit, să-l aducem pe Ronaldinho la Milan. A trecut cu bine testele medicale şi sunt foarte încântat să avem alături de noi un mare campion“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU