21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFane Stoica laudă Craiova

Fane Stoica laudă Craiova

Antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, s-a arătat încântat de evoluţia Universităţii în meciul din Crâng şi a afirmat că oltenii pot spera la un loc bun în clasament, în noul sezon. „Am văzut o echipă frumoasă a Craiovei, iute, tânără. A jucat rapid, din una-două atingeri. A arătat ca o formaţie puternică, incomodă, care, cu puţină răbdare, va reveni acolo unde îi este locul. Cred că va avea un cuvânt greu în campionat şi îi doresc să se califice în cupele europene“, a spus fostul antrenor şi jucător al Ştiinţei.
O prezenţă în cupele europene doreşte şi managerul general al Universităţii, Ilie Balaci. „Avem mulţi jucători care au crescut enorm şi sper ca în acest sezon să reuşim să facem o figură frumoasă, dar, mai ales, să readucem lumea la stadion. Universitatea Craiova este cunoscută ca echipa cu cei mai pătimaşi fani. Au fost meciuri frumoase, interesante, în sezonul trecut, dar noi, oltenii, suntem pretenţioşi şi vrem rezultate şi mai bune. Eu sper să le obţinem în acest campionat. Mi-ar face mare plăcere să mă duc la tragerea la sorţi în Elveţia, să văd Craiova din nou pe tabloul cupelor europene“, a declarat Balaci înainte de debutul amicalului de la Buzău.
La rândul său, căpitanul Ştiinţei, Dorel Stoica, a precizat că jucătorii alb-albaştri vor vorbi de acum înainte mai mult pe teren. „Ne-am pregătit foarte bine şi merităm să fim o echipă puternică în sezonul viitor. Nu spunem mai multe, pentru că vrem să vorbim pe teren. Aşteptăm meciul de debut cu Poli Iaşi, dar ne pare rău că se joacă fără spectatori, pentru că ne-ar fi plăcut să-i avem alături de noi“, a afirmat Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU