13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Iordache, dorit la Târgu Jiu

Ilie Iordache, dorit la Târgu Jiu

Echipa Pandurii este gata să-l reprimească pe Ilie Iordache, dar nu în orice condiţii. Marin Condescu nu mai agreează varianta unui împrumut şi-l vrea pe jucător definitiv la Târgu Jiu.

Administratorul general al echipei Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, a anunţat că Ilie Iordache va fi retrimis la Pandurii Târgu Jiu, după ce a efectuat pregătirea de vară sub comanda lui Mircea Rednic. Cerut insistent de Rednic la Dinamo, Iordache a fost readus în lotul „câinilor“, după un sezon reuşit la Pandurii, i s-a mărit contractul de la 18.000 la 100.000 de dolari, dar nu intră în planurile „Puriului“ pentru sezonul 2008-2009. Conform înţelegerii dintre Pandurii şi Dinamo, gruparea gorjeană are prioritate în a obţine acordul de împrumut al mijlocaşului, însă preşedintele Marin Condescu pune condiţii. Acesta nu mai agreează varianta unui împrumut şi le cere dinamoviştilor să-l cedeze definitiv pe Iordache la Târgu Jiu, în contul datoriei de 250.000 de lei pe care o mai au de plătit pentru achiziţionarea lui Vranjkovic.
„Având în vedere că este un jucător care acum trei ani a venit şi s-a format la noi şi doar pentru o vară a fost la Dinamo, dacă vine la Târgu Jiu trebuie să aibă o activitate definitivă aici. Iordache va reveni numai definitiv şi nu sub formă de împrumut. Dinamo are la noi o datorie de 250.000 de lei pentru transferul lui Vranjkovic şi suntem gata să renunţăm la aceşti bani dacă ni-l vor ceda pe Ilie Iordache“, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu.

Ghindeanu şi Tremonti, la vizita medicală

Fotbaliştii Robert Ghindeanu şi Thiago Tremonti s-au înţeles cu Pandurii şi vor evolua la Târgu Jiu în următorii trei ani. Transferul lui Ghindeanu a trenat din cauza oficialilor echipei Dacia Mioveni, care au solicitat o sumă mai mare decât cea pentru care se înţeleseseră cele două cluburi, jucătorul acceptând să renunţe la nişte bani pe care îi mai avea de încasat pentru a evolua sub comanda lui Eugen Neagoe. Şi brazilianul Tremonti a semnat cu Pandurii Târgu Jiu, acesta fiind achiziţionat de la clubul Uniao Sao Jao contra unei sume de 150.000 de euro. Cei doi au efectuat ieri vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.
„Ghindeanu şi-a rezolvat toate problemele. Au apărut unele discuţii referitoare la suma de transfer cu clubul, nu cu jucătorul, dar le-a rezolvat el şi aceste aspecte. În ceea ce priveşte transferul lui Thiago Tremonti, antrenorul mi-a spus că a negociat toate aspectele şi s-a convenit asupra a tot ceea ce trebuie să se facă pentru ca jucătorul să rămână la Pandurii“, a precizat Condescu.
Aflaţi sub contract cu Pandurii, Ionuţ Dragomir şi Adi Popescu nu mai intră în vederile lui Eugen Neagoe, fiind direcţionaţi de club către satelitul Energia Rovinari, acolo unde mai evoluează şi foştii panduri Sorin Vintilescu şi Cosmin Ursu. Cei doi ezită însă să semneze cu gruparea de Liga a III-a, aşteptând oferte mai avantajoase de la echipe din eşaloane superioare.

Transferurile – nici scumpe, nici ieftine

Sumele de transfer pe care clubul Pandurii Târgu Jiu le-a cheltuit în această vară pentru achiziţii au rămas secrete, însă preşedintele Marin Condescu ne asigură că gruparea gorjeană a cheltuit cu moderaţie banii. „Campania de transferuri din această vară nu este nici scumpă, nici ieftină, ci una bună. Antrenorul spune că este utilă. Am cheltuit pe transferuri atât cât am avut la dispoziţie şi cât ni s-a permis. Nu facem parte dintre acele cluburi care vehiculează în presă sume şi în realitate ele sunt altele. Sunt sume pe care clubul nostru şi le permite. Cel mai important este că site-ul german transfermarkt ne plasează, ca valoare a jucătorilor din lot, pe locul opt în Liga I. Deci, o echipă pe care acum câţiva ani nu o băga nimeni în seamă valorează astăzi zece milioane de euro“, a precizat Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS