14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFederaţia Sârbă de Fotbal are un nou preşedinte

Federaţia Sârbă de Fotbal are un nou preşedinte

Tomislav Karadzic, preşedintele formaţiei Partizan Belgrad, a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Sârbe de Fotbal (FSS), la cinci luni de la demisia predecesorului său, acuzat de corupţie.
Fostul preşedinte al FSS, Zvezdan Terzic, a demisionat în martie, după ce poliţia sârbă a vrut să-l aresteze pentru deturnare de fonduri. Terzic a părăsit Serbia la începutul anului şi în prezent locuieşte în Marea Britanie.
Tomislav Karadzic, care a ocupat funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Serbia şi Muntenegru, când cele două ţări erau unite, va rămâne la FSS pentru următorii patru ani. După ce a fost ales preşedinte, Karadzic a anunţat că va renunţa la funcţia pe care o deţine la clubul Partizan Belgrad.
Să remarcăm că şedinţa în urma căreia Karadzic a fost ales preşedinte al FSS a fost supervizată de mai mulţi reprezentanţi ai UEFA.
Oficialii forului fotbalistic european au dorit să se asigure că alegerile se vor desfăşura corect, fără să fie influenţate de cercurile de interese politice.
Daniel BISTRICEANU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS