14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSârbul Veljkovic, reţinut în lotul echipei Energia

Sârbul Veljkovic, reţinut în lotul echipei Energia

Handbalistul sârb Srdjan Veljkovic a fost reţinut în lotul echipei Energia Pandurii Târgu Jiu de către antrenorul Sorin Toacsen, după ce a fost testat într-un joc-şcoală pe postul de inter stânga. Veljkovic a urcat la Rânca alături de handbaliştii gorjeni şi după perioada de pregătire se va lua o decizie în privinţa sa.
Alături de panduri se află şi centrul Djordje Cirkovic, revenit după teribila accidentare de la sfârşitul anului trecut. De această perioadă de pregătire depinde viitorul lui Cirkovic la Târgu Jiu, sârbul urmând să-şi rezilieze contractul cu Energia dacă nu va putea ţine pasul cu colegii săi.
„Totul depinde de el, nu de noi. Din punct de vedere medical, el e apt. Sperăm să facă faţă în perioada următoare şi să revină pe teren“, a mai spus Popescu. Sub comanda lui Sorin Toacsen la Rânca se află jucătorii: Iordan, Rădulescu, Florea, Enache, Ghiră, Roşu, Vali Popescu, Păiuş, Stanciu, Murtaza, Truică, Cirkovic, Mazilu, Stojanovic, Mrakic, Giotoiu, Radu Costel, Apolzan, Năftănăilă şi Veljkovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS