14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim se reuneşte luni

Oltchim se reuneşte luni

Steluţa Luca, Ivan şi Gatzel se pregătesc separat, iar Manea, Vădineanu, Puşcaşu şi Jeanina Luca au liber o săptămână. 

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a amânat reunirea lotului până lunea viitoare. Până atunci, Steluţa Luca, Roxana Gatzel şi Raluca Ivan, handbaliste care nu participă la Jocurile Olimpice din China, se vor antrena separat, punând accent pe pregătirea fizică, la stadionul din Zăvoi. Oana Manea, Clara Vădineanu, Iulia Puşcaşu şi Jeanina Luca, jucătoare care au participat la mondialele universitare, au primit din partea conducerii clubului încă o săptămână liber, în timp ce Adriana Ţăcălie, Elena Băbeanu şi Mihaela Teodorescu vor pleca împreună cu lotul naţional de tineret la Campionatul Mondial din Macedonia.
La reunirea lotului nu va fi prezent şi noul antrenor al chimistelor, Ivica Rimanic, cel care va sosi la Râmnicu Vâlcea la începutul lunii august. Până atunci, antrenamentele vor fi conduse de secundul de la Oltchim, Aurelian Roşca. Valeria Motogna Beşe a fost aleasă căpitan de colegele de la lotul naţional şi va avea onoarea de a purta drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice din China, la deschiderea oficială a întrecerii.
 
S-au scos abonamentele la vânzare

Clubul Sportiv „Oltchim“ Râmnicu Vâlcea a pus în vânzare abonamentele cu rezervare de loc pentru sezonul competiţional 2008-2009. Acestea se pot procura de la Sala Sporturilor „Traian“, între orele 16.30 – 19.30, de luni până vineri, iar sâmbătă, între 9.00 şi 13.00. Faţă de sezonul trecut, preţul abonamentelor este ceva mai mare. Dacă anul trecut la sectoarele A, B şi C se vindea un abonament cu 200 de lei, în acest an costă 300 de lei. La sectoarele D şi E, preţul abonamentului va fi de 500 de lei, cu 200 de lei mai mult.
Cele mai scumpe abonamente vor fi în sectoarele O1 şi O2 (oficială), care ajung la 1.000 de lei, adică dublu faţă de anul trecut. La fel ca şi în sezonul precedent, CS Oltchim va scoate la vânzare şi 120 de locuri pentru pensionari, la preţul de 150 de lei, cu 50 de lei mai mult decât anul trecut.

Abonamentele se ridică personal

În comunicatul emis de conducerea CS Oltchim este anunţat faptul că „în perioada 15-31 iulie abonamentele se vor vinde numai persoanelor care au deţinut abonamente şi în sezonul trecut, urmând ca de la 1 august acestea să se vândă oricărei persoane solicitante, până la epuizarea lor“.
„Cei interesaţi trebuie să ştie că, în conformitate cu Legea nr. 4/2008 referitoare la prevenirea şi combaterea violenţei în sport, abonamentele trebuie să cuprindă în afara datelor personale, şi fotografia posesorului. Din acest motiv, nu se pot elibera decât personal. Fotografia se efectuează pe loc de către personalul clubului odată cu solicitarea abonamentului şi va avea format digital. Preţul acesteia – ca şi al cardului – este inclus în suma de vânzare“, se mai menţionează în comunicat. Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot să-l contacteze pe Alexandru Nistor, la numărul de telefon 0745.858.350.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS