18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMitea vrea să plece de la Ajax

Mitea vrea să plece de la Ajax

Nicolae Mitea, care este legitimat la echipa olandeză Ajax Amsterdam, a dezvăluit că vrea să plece de la formaţia „lăncierilor“, deoarece nu intră în planurile antrenorului Marco Van Basten. Atacantul român şi-a propus să aleagă cea mai convenabilă ofertă din punct de vedere financiar, însă nu doreşte să se întoarcă în campionatul intern.
„Eu nu aş vrea să mă întorc în ţară. Doresc să joc în străinătate şi voi alege oferta cea mai bună. Mai am un an de contract cu Ajax şi pot pleca gratis în cazul unei oferte“, a afirmat Mitea pentru agenţia NewsIn.
Jucătorul român a precizat că se antrenează cu echipa a doua a clubului Ajax, unde a fost trimis de noul antrenor al acesteia, Marco Van Basten.
„M-am săturat să fiu la o formaţie cu nume şi să nu evoluez“, a spus Mitea, care a recunoscut că nu are nici o ofertă de transfer.
Nicolae Mitea are 23 de ani şi a ajuns la Ajax în 2003, iar un an mai târziu a câştigat campionatul în Eredivisie, reuşind să marcheze şapte goluri în acea stagiune. În ultimele trei sezoane, din cauza numeroaselor accidentări, atacantul a avut apariţii sporadice în prima echipă.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU