20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInteres pentru meciul lui Bute

Interes pentru meciul lui Bute

Organizatorii meciului în care campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa pugilistului mexican Librado Andrade, au anunţat că s-au vândut deja peste 10.000 de bilete pentru confruntarea din 24 octombrie, de la Montreal.
Vânzările de bilete înregistrate în trei zile reprezintă un record pentru clubul canadian Interbox, care se aşteaptă la o sală Centre Bell arhiplină pe 24 octombrie.
„Nu ni s-a mai întâmplat să se vândă aşa de repede biletele. Este o dovadă că oamenii îl iubesc pe Lucian Bute. Meciul Bute – Andrade va fi un eveniment grandios, iar atmosfera va fi incendiară la Centre Bell“, a comentat preşedintele grupului Sportscene, Jean Bedard.
În prezent, prioritatea clubului Interbox este „să maximizeze vizibilitatea lui Lucian Bute în afara Quebecului“. Tentative în acest sens vor fi făcute în săptămânile viitoare, cu scopul de a atrage reţele de televiziune străine la Montreal.
Pugilistul Lucian Bute a devenit, în octombrie 2007, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal.
Bute şi-a apărat cu succes centura mondială pe 1 martie, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS