20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlievski semnează astăzi cu Chimia

Ilievski semnează astăzi cu Chimia

Tehnicianul macedonean Nicola Ilievski va sosi astăzi la Râmnicu Vâlcea şi va semna un contract valabil pe două sezoane cu CF Chimia. Fostul selecţioner al Macedoniei şi-a rezolvat problemele legate de viză, dar s-a întors în ţara natală şi pentru a discuta transferul câtorva fotbalişti al căror nume este ţinut deocamdată secret de conducerea clubului. Chimiştii s-au reunit aseară la stadionul din Parcul Zăvoi şi, până la plecarea spre Austria, programată sâmbătă, vor mai susţine un meci amical mâine, în compania formaţiei FC Oltchim, care activează în eşalonul trei.
Până la debutul cantonamentului centralizat de la Kaprun, antrenorul Ilievski vrea să aibă conturat lotul de fotbalişti cu care se va ataca promovarea în Liga I. Pentru noul finanţator al grupării din Zăvoi, George Frăsin, aceasta este săptămâna adevărului, el urmând să vireze în contul clubului prima tranşă din bugetul echipei, care, potrivit declaraţiilor sale, va fi în jur de 800.000 de euro.
Conducerea de la CF Chimia nu a ajuns la un acord cu fundaşul dreapta Florin Pancovici, de la Gaz Metan Mediaş, acesta urmând să îşi caute alt angajament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS