27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan a ajuns la un acord cu Ronaldinho

Milan a ajuns la un acord cu Ronaldinho

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris ieri că gruparea italiană AC Milan a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul internaţionalului brazilian Ronaldinho (foto). Sursa citată mai scrie că vicepreşedintele rossonerilor, Adriano Galliani, şi preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, au convenit ca fostul deţinător al „Balonului de Aur“ să se transfere la Milan, pentru suma de 15 milioane de euro. Aceeaşi publicaţie precizează că Ronaldinho va semna cu italienii un contract valabil pe două sezoane şi va primi un salariu anual de 6,5 milioane de euro.
Fratele lui Ronaldinho, Roberto Asis, care este şi agentul său, a declarat în urmă cu o săptămână că atacantul Barcelonei va fi în proporţie de 90 la sută jucătorul echipei milaneze. Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, a anunţat cu ceva timp în urmă că decarul catalan nu mai intră în planurile sale pentru viitorul sezon. AC Milan îl doreşte pe Ronaldinho încă de anul trecut, dar atunci formaţia spaniolă a cerut o sumă foarte mare de bani în schimbul atacantului.
Gruparea patronată de Silvio Berlusconi i-a transferat în această vară pe Mathieu Flamini de la Arsenal şi pe Gianluca Zambrotta de la Barcelona. Milan a terminat campionatul pe locul cinci în Serie A şi va participa în viitoarea ediţie a Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS