20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIngrid Radu a câştigat turneul din Balş

Ingrid Radu a câştigat turneul din Balş

Tenismana craioveană Ingrid Radu şi-a mai trecut în palmares un turneu. Sportiva legitimată la TC Triumf 2000 Craiova a câştigat sâmbătă trofeul „Instiring Cup“, un turneu de categoria a 3-a, sub egida Tennis Europe, pentru categoria de vârstă 16 ani.
Plecând ca principală favorită, sportiva pregătită de Constantin Stănescu şi-a respectat blazonul impunându-se în finală în faţa Ilincăi Stoica, din Piatra Neamţ, scor 6-1, 2-6, 6-1.
Până în finală, Ingrid Radu trecuse de Georgiana Pătraşc (Bacău) în turul I, cu 6-0, 6-2, apoi cu 6-0, 6-0 de Cătălina Ene, de naţionalitate română, care locuieşte şi se antrenează în Florida (SUA). În sferturi, craioveanca a trecut de Karina Goia (Arad), scor 6-2, 6-1, iar în semifinală a învins-o pe Maria Panaite (Piteşti) cu 6-1, 6-1.
Tenismana din Bănie va lua startul şi în turneul de 10.000 de dolari de la Balş, rezervat seniorilor şi dotat tot cu trofeul „Instiring Cup“. Ingrid este favorita numărul trei în calificări şi are tur liber. În turul secund va înfrunta învingătoarea din partida Rebeca Mitrea – Julia Helbet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS