27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson îl vrea secund pe Poyet

Ferguson îl vrea secund pe Poyet

Sir Alex Ferguson, managerul echipei Manchester United, vrea să-l aducă în funcţia de antrenor secund pe Gustavo Poyet, în prezent asistent al lui Juande Ramos la Tottenham.
Postul de secund al lui Ferguson a rămas vacant după ce Carlos Queiroz a plecat de la Manchester United în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Portugaliei. Poyet, fost jucător al lui Chelsea, a fost apreciat în principal pentru munca depusă la Leeds, alături de Dennis Wise, iar din octombrie 2007 a devenit asistentul lui Ramos la Tottenham. Ferguson a întocmit o listă de trei persoane care îl pot înlocui pe Queiroz, printre care şi Mike Phelan, dar antrenorul vrea un secund cu mai multă experienţă europeană.
Poyet a evoluat ca jucător timp de şapte ani la Real Zaragoza, după ce în 1995 a câştigat Copa America alături de naţionala Uruguayului. În Anglia a marcat 49 de goluri pentru Chelsea în 145 de jocuri disputate. United vrea să-i ofere antrenorului un salariu mai mare decât cel de la Tottenham, de 525.000 de lire sterline pe an, dar oficialii grupării de pe „White Hart Lane“ nu par dispuşi să renunţe la Poyet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS