10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBayern, în efectiv complet

Bayern, în efectiv complet

Jurgen Klinsmann, noul antrenor al lui Bayern Munchen, a afirmat că echipa pe care o pregăteşte are un lot complet şi consideră încheiată campania de achiziţii a clubului bavarez.
„Efectivul nostru este complet. Avem 24 de jucători şi am destul de muncă pentru ca fiecare să fie mulţumit“, a spus tehnicianul bavarezilor, punând punct astfel zvonurilor conform cărora Bayern îl va achiziţiona pe golgheterul lui Stuttgart, Mario Gomez.
Bayern Munchen i-a achiziţionat în intersezon pe portarul Hans Jorg Butt, venit liber de contract de la Benfica, şi pe Tim Borowski, care, la rândul său, a venit gratis de la Werder Bremen. Campioana en-titre a Germaniei a cheltuit, anul trecut, pe transferurile de jucători, 70 de milioane de euro, însă anul acesta conducerea echipei bavareze a preferat să investească, la cererea lui Klinsmann, în construirea unui centru sportiv ultraperformant.
Jurgen Klinsmann nu se va putea baza, în startul sezonului, pe serviciile celui mai bun jucător din stagiunea precedentă, Frank Ribery, care va reveni pe gazon abia în luna septembrie. Mijlocaşul francez s-a accidentat în minutul 8 al ultimei partide din Grupa C de la Euro 2008, contra Italiei, pierdută de francezi cu scorul de 0-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS