16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Piţurcă vrea promovarea cu Gaz Metan CFR Craiova

Eugen Piţurcă vrea promovarea cu Gaz Metan CFR Craiova

Pentru a-şi atinge obiectivul, gruparea de pe „Depou“ încearcă să-i aducă pe Stăvaru, de la Universitatea Craiova, şi pe Claudiu Răducanu, ultimul fiind liber de contract.

În ediţia trecută a Ligii a III-a, gruparea de la Depou, CFR Gaz Metan Craiova, a fost echipa cu cea mai bună clasare dintre cele 14 formaţii oltene care au activat în sezonul trecut în cele două serii, C4 şi C5. Echipa pregătită de cuplul de antrenori Cristea Boldici – Ionel Luţă s-a clasat pe locul II în C4, participând astfel la barajul pentru promovarea în Liga a II-a, competiţie la care însă a clacat. „Nu pot fi foarte supărat pentru ratarea promovării, echipa a realizat totuşi o performanţă prin însăşi faptul că, dintr-o formaţie nou-promovată în 2007, am ajuns, într-un an competiţional, direct la porţile Ligii a II-a. Am fost dezamăgit de evoluţiile jucătorilor mei la acest baraj, deoarece au jucat mai slab decât în campionat?! Băieţii nu au avut experienţa competiţională adecvată unui asemenea examen, a fost şi o presiune mare pe capul nostru, dar acum ştim ce avem de făcut. Cu câteva plombe absolut necesare, am avea potenţialul de a emite pretenţii la promovare în acest sezon, 2008/2009“, a afirmat antrenorul principal, Cristea Boldici.

Cantonament la Oneşti

Echipa a demarat pregătirile pentru noul sezon competiţional, antrenamentele desfăşurându-se deocamdată în Craiova, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare lotul să participe la un cantonament centralizat, după toate probabilităţile, la Oneşti, deşi s-a dorit Băile Herculane şi Govora, dar aceste două staţiuni sunt aglomerate în această perioadă de vacanţă. În privinţa noutăţilor, antrenorul Boldici a întocmit o listă cu „dorinţe“, printre care şi Claudiu Răducanu, Stăvaru şi alţi jucători de valoare, dar deocamdată se poartă tratative.
Directorul executiv al celor de la CFR Gaz Metan, Eugen Piţurcă, a punctat: „Ca şi în ediţia trecută de campionat, finanţatorul echipei, domnul Vasile Cîrstea, un adevărat manager, cât şi conducerea clubului se vor implica pentru a nu mai rata obiectivul propus. Vrem să promovăm din prima! Este adevărat că, aşa cum şi antrenorul Cristea Boldici a cerut, lotul trebuie completat cu câţiva jucători de valoare, ceea ce şi încercăm în această perioadă. Nu pot nominaliza deoarece nu avem încă acte semnate. Credem în băieţi, mai trebuie ca ei să demonstreze pe teren că au valoare. Cu alte cuvinte, să joace!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS