11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho, 90 la sută la Milan

Ronaldinho, 90 la sută la Milan

Brazilianul Ronaldinho de la FC Barcelona va juca în proporţie de 90 la sută la gruparea italiană AC Milan. Intrat în dizgraţia conducerii Barcelonei după prestaţiile dezamăgitoare din ultimul sezon, starul sud-american a devenit transferabil, iar echipa care l-a curtat cel mai insistent a fost Milanul lui Silvio Berlusconi. „Sunt şanse foarte mari să ajungă la Milan. Pot să spun chiar că, în proporţie de 80-90 la sută, transferul este realizat. Mai rămâne să discutăm câteva detalii, dar totul este pregătit pentru el ca să joace la Milan“, a declarat Roberto De Assis, fratele şi, în acelaşi timp, impresarul jucătorului.
Acesta, dezminţit şi informaţiile potrivit cărora Ronaldinho ar urma să se transfere la Los Angeles Galaxy în Statele Unite, echipa la care este legitimat şi David Beckham: „Voi merge la Houston cu Ronaldinho, dar nu pentru a perfecta un transfer la Galaxy, ci pentru a-l însoţi la un turneu. Ronaldinho vrea să mai joace patru sau cinci ani la cel mai înalt nivel şi apoi se va gândi poate la un transfer la o echipă de pe alt continent“.
În cazul în care se va transfera la AC Milan, italienii ar putea plăti pe brazilian o sumă cuprinsă între 20 şi 30 de milioane de euro, dar rămâne de văzut dacă Ronaldinho va putea trece de vizita medicală, deoarece presa din Peninsulă susţine că brazilianul se află într-o formă fizică precară de câteva luni.
Ronaldo de Assis Moreira, supranumit Ronaldinho, a fost achiziţionat în 2003 de Barcelona de la formaţia franceză Paris Saint-Germain şi a marcat în ultima ediţie a campionatului Spaniei doar opt goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU