14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe, cu ochii pe nou-veniţi

Neagoe, cu ochii pe nou-veniţi

Pandurii Târgu Jiu a câştigat şi al treilea test din cadrul stagiului de pregătire din Austria, tehnicianul Eugen Neagoe utilizând o formulă de start în care s-au regăsit noile achiziţii şi jucătorii aflaţi în probe.

Gruparea gorjeană a învins, cu scorul de 2-0, formaţia SV Wurmla, din liga a treia austriacă, golurile fiind marcate de Stromajer şi Alexandru Piţurcă. Antrenorul Eugen Neagoe şi-a odihnit jucătorii de bază, trimiţând pe teren o formulă de echipă experimentală, cu noile achiziţii şi jucătorii aflaţi în probe printre titulari. Geană a început jocul cu: Mingote – Ghindeanu, A. Rus, Chibulcutean, Cardoso – Ignacio, Fl. Stângă, Nalaţi, Grecu – Stromajer, Tilincă. Pe parcurs au mai fost folosiţi Stanca, Râmniceanu, Popete, Mândrean, Dedu, Al. Piţurcă, D. Orac, Ad. Popescu, Vasilache, Arrieta şi Vancea, în timp ce Păcurar, Rusu şi L. Mihai nu au evoluat în acest meci.
„Ne-am descurcat bine, ce-i drept în faţa unei echipe de divizia C, dar cu jucători masivi şi ambiţioşi, care bătuse cu 3-1 pe Rapid Viena în urmă cu câteva zile. Neagoe a odihnit câţiva jucători din vechea gardă, dorindu-şi să-i vadă la lucru pe cei nou veniţi“, a declarat preşedintele Marin Condescu din cantonamentul de la Eichgraben.
Condescu susţine că a rezolvat şi transferul fundaşului Daniel Ghindeanu, aflat cu Pandurii Târgu Jiu în Austria. „Ghindeanu va rămâne la noi, ne-am înţeles cu el şi cu clubul Dacia Mioveni şi va semna cu noi un contract pe patru ani. Am parafat aici înţelegerea noastră, dar actele originale le vom semna la întoarcerea în ţară. Nu avea rost să cărăm după noi hârtiile aici“, a mai spus Condescu.

Încă patru amicale pentru panduri

Pandurii vor susţine astăzi, de la ora 18.30, cel de-al patrulea joc de verificare, în compania formaţiei din Ucraina, Karpaty Lvov. Trupa lui Eugen Neagoe trebuie să treacă graniţa în Ungaria pentru a disputa acest meci. Săptămâna viitoare, Pandurii Târgu Jiu mai are programate alte trei meciuri amicale în Austria, luni, cu NK Zadar (Croaţia, locul nouă), marţi cu Gloria Bistriţa şi joi cu Velez Mostar din Bosnia, ultimul test din cadrul stagiului austriac. În primele două meciuri amicale, Pandurii a învins formaţiile SKN St. Polten, scor 2-0 şi FK Dac 1904, scor 1-0.

Pretenţii de mijlocul clasamentului

Conducerea clubului CS Pandurii Târgu Jiu a stabilit obiectivul noului sezon. „Trebuie să ne gândim bine şi să ne vedem posibilităţile. Nu avem echipă să ne batem din nou la retrogradare, dar nici de cupe europene, aşa că obiectivul nostru va fi o clasare undeva între locurile 5-10 la finalul noului sezon. E prematur acum să ne gândim la o participare în cupele europene. Nu am făcut achiziţii spectaculoase pentru a merge atât de sus. Am făcut achiziţiile necesare pentru a continua evoluţia bună din finalul sezonului trecut. Asta ne dorim şi sperăm ca noile achiziţii să se fi integrat deja în lot“, a punctat preşedintele Marin Condescu.
Acesta crede că ar mai fi nevoie de doi jucători pentru ca lotul să fie complet, un fundaş central şi un mijlocaş dreapta. „Lotul echipei Pandurii este acum aproape complet, cu jucători de valoare pe toate posturile. Antrenorul Eugen Neagoe a solicitat jucătorii pe care i-a dorit şi, în cele mai multe cazuri, am reuşit să îi aducem. Ar mai fi nevoie acum de un mijlocaş dreapta şi de un fundaş central pentru ca pe toate posturile să existe şi dubluri de aceeaşi valoare“, a mai spus oficialul clubului. În aceste zile, gruparea gorjeană testează un mijlocaş dreapta, spaniolul Ignacio Lobella Rodriguez, crescut de Numancia, evoluţia acestuia din amicalul cu slovacii fiind apreciată de şeful clubului din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU