17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDi Livio: Fiorentina trebuie să ţină de Mutu

Di Livio: Fiorentina trebuie să ţină de Mutu

Fostul jucător al Fiorentinei, Angelo Di Livio, s-a implicat în discuţia dintre gruparea toscană şi impresarii atacantului Adrian Mutu, care negociază contractul jucătorului român. Fiorentina i-a propus lui Adrian Mutu prelungirea angajamentului pentru încă un an, până în vara lui 2012, şi o mărire de salariu de aproximativ 200.000 de euro pe sezon, ofertă considerată inacceptabilă de agenţii românului, care solicită pentru „Briliant“ o remuneraţie minimă de trei milioane de euro.
Angelo Di Livio i-a sfătuit pe conducătorii grupării toscane să facă tot posibilul să-l păstreze pe Mutu, considerând că atacantul român este liderul echipei şi jucătorul „capabil să facă diferenţa“.
„Fiorentina nu trebuie să-l piardă pe Mutu. După părerea mea, următorul an va fi al lui Gilardino, care împreună cu Mutu vor face lucruri extraordinare. Să nu uităm nici de Pazzini. Mutu nu trebuie cu nici un preţ să fie lăsat să plece, este liderul capabil să facă diferenţa în teren“, a opinat fostul jucător al formaţiei „viola“.
Angelo Di Livio a opinat că jucătorul român trebuie numit căpitan al Fiorentinei, valoarea şi experienţa sa îndreptăţindu-l să conducă echipa din teren.
„Cred că Mutu trebuie numit căpitan. Va avea o responsabilitate mai mare şi nu va dezamăgi. Banderola l-ar putea stimula să atingă performanţe şi mai mari“, a spus Di Livio, care a evoluat pentru Fiorentina în perioada 1999-2005, reuşind să marcheze opt goluri în 169 de partide pentru gruparea „viola“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS