15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Anda Adam, Wassabi şi Puya în gaşca MTV

Luna iunie a adus pentru MTV show-uri noi, muzică fresh, dar şi noi artişti invitaţi la MTV să devină VJ pentru o zi. Anda Adam, Wassabi sau Puya sunt câţiva dintre cei care au intrat în gaşca de la MTV, prezentând clasamentul preferinţelor muzicale ale europenilor la Euro Top 20, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 16.30, şi sâmbătă, de la ora 11.00. Galeria vedetelor a fost deschisă de Anda Adam, care a intrat în rolul de VJ în ediţia din 4 iunie. Şi fetele de la Wassabi au cunoscut emoţiile VJ-ilor. „Ne bucurăm că am fost invitate să prezentăm la MTV şi cred că ne-am descurcat onorabil, date fiind emoţiile prin care am trecut“, a declarat Laura de la Wassabi. Puya le va vorbi telespectatorilor MTV în ediţia din 18 iunie despre preferinţele europenilor din domeniul muzical. „Mă simt onorat de invitaţie şi îmi pare rău pentru cei care vor privi, fiindcă vor auzi numele artiştilor lor preferaţi în cel mai fin accent englezo-sovietic….“, a mărturisit amuzat Puya.

Mirela MARINESCU

Ashton Kutcher testează limitele

Pentru că vara a sosit deja, MTV le-a pregătit fanilor săi câteva show-uri nou-nouţe, care îmbină umorul şi adrenalina, transformând vacanţa de vară într-una plină de aventuri. „Capul răutăţilor de la Hollywood“, Ashton Kutcher, aduce în premieră în România un nou serial, care va testa limitele telespectatorilor. Vedeta îi determină pe telespectatori la fiecare episod să îşi depăşească barierele. În fiecare vineri, de la ora 22.30, amatorii de senzaţii tari sunt aşteptaţi într-o altă dimensiune, la Room 401, unde li se va părea că mintea le joacă permanent feste.

Mirela MARINESCU

Queensryche, într-un spectacol de excepţie

Cu ocazia aniversăii a 20 de ani de la primul album, Operation Mindcrime, Queensryche vor prezenta pentru ultima dată spectacolul din cadrul turneului european „Operation Mindcrime: I & II“. Evenimentul este o producţie americană sută la sută, în care teatrul este combinat cu muzica progressive metal a celor de la Queensryche, într-un show-gigant de peste trei ore şi jumătate. Cu această ocazie, fanii români vor asista la o adevărată piesă de teatru, în care îi vor cunoaşte pe Dr.X, Sister Mary, Nicky – personajele în jurul cărora se desfăşoară acţiunea „Operation Mindcrime“. Evenimentul este găzduit de Arenele Romane luni, 30 iunie.

Mirela MARINESCU

MTV Movie Awards 2008, în exclusivitate în acest weekend

MTV Movie Awards 2008, unul dintre cele mai tari evenimente ale anului, va fi difuzat în exclusivitate la MTV în acest weekend special. Evenimentul se bucură de prezenţa actorului Mike Myers, gazda show-ului, de oaspeţi de seamă şi de recitaluri cu adevărat grandioase. Coldplay şi The Pussycat Dolls vor încânta publicul cu piesele lor, iar invitaţi precum Sarah Jessica Parker, Robert Downey Jr., Ben Stiller, Liv Tyler sau Anne Hathaway vor fi acolo pentru a întregi „tabloul artistic“.

Artiştii se „luptă“ pentru un premiu la nouă categorii. Publicul şi-a votat preferaţii pentru „Cea mai bună actriţă“ sau „Cel mai bun actor“, dar va putea alege şi „Cel mai bun sărut“ sau „Cea mai bună luptă“, „Cel mai bun film“ sau „Cel mai bun film de vară“.

Mirela MARINESCU

Final de război Acasă

Acasă va difuza miercuri, 18 iunie, ultimul episod al comediei romantice „Războiul sexelor“. Echipa doamnelor, formată din Ema (Diana Dumitrescu), Tincuţa (Stela Popescu), Margot (Tora Vasilescu), Simona (Alina Grigore), Dani (Ioana Scărlătescu), Gina (Anca Florescu) va face armistiţiu cu echipa domnilor, formată din Alex (Alexandru Papadopol), Aurel (Alexandru Arşinel), Toma (Marian Râlea), Rareş (Roşu Bogdan Andrei), Horia (Kamara). Acest proiect a însemnat legarea unor prietenii: Stela Popescu s-a apropiat de Tora Vasilescu; Diana Dumitrescu a rămas în urma atâtor luni de muncă intensă în relaţii foarte bune cu Ioana Scărlătescu şi cu Alina Grigore. Toţi şi-au promis să nu piardă legăturile formate şi să se vadă cât mai des.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS