20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Meci fără miză

Elveţia – Portugalia
Stadion „St. Jakob-Park“
, Basel, mâine, ora 21,45.
Formaţii probabile:
Elveţia:
Zuberbuehler – Djourou, Senderos, Muller, Magnin – Behrami, Inler, Yakin, Barnetta – Frei, Streller. Antrenor: Jacob Kuhn.
Portugalia: Quim – Bosingwa, Carvalho, Pepe, Ferreira – Petit, Deco, Moutinho – Quaresma, Almeida, Ronaldo. Antrenor: Felipe Scolari.
Vor arbitra: Konrad Plautz – Egon Bereuter, Markus Mayr (toţi din Austria).

După meciurile din etapa a II-a a grupei A, gazdele şi-au luat la revedere de la turneul final după meciul pierdut în faţa Turciei, 1-2, în timp ce Portugalia, 3-1 cu Cehia, s-a calificat în sferturi. Ca atare, întâlnirea de duminică de la Basel va fi una în care doar Felipe Scolari este montat şi interesat de evoluţia jucătorilor săi, în perspectiva meciurilor dificile de acum înainte. Astfel, lusitanii vor juca, după toate probabilităţile, fără să forţeze, pentru ei fiind un fel de antrenament cu public pentru partida următoare, sfertul de finală de joi, 19 iunie, programat tot pe stadionul din Basel.
Scolari a spus: „ Sunt mândru de echipa mea. Altădată reuşeam în ultimul meci din grupă să obţinem biletele pentru faza următoare a competiţiei, dar de data aceasta am scăpat de asemenea momente dificile“.
La rându-i, selecţionerul gazdelor, Jakob Kuhn, care va fi înlocuit cu Ottmar Hitzfeld, a afirmat: „Viaţa merge înainte, sărbătoarea trebuie să continue. Sunt sigur că suporterii au fost dezamăgiţi. Eu am fost poate cel mai supărat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS