24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrometeu şi Primăvara, favorite la calificare

Prometeu şi Primăvara, favorite la calificare

În faza judeţeană a Cupei României, astăzi şi mâine sunt programate, într-o singură manşă, meciurile din semifinale. Campioana Doljului, CS Prometeu, nou-promovată în Liga a III-a, se va lupta pentru un loc în finală cu echipa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, partida urmând să aibă loc astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul de la Hanul Doctorului.
Mâine, de la aceeaşi oră, pe terenul de la Bechet, echipa a doua a Ştiinţei va încerca să acceadă în ultimul act al competiţiei în dauna formaţiei locale, Portul. Ca şi în sferturi, pentru Primăvara vor evolua juniorii de la Şcoala de Fotbal „Costică Donose“ (grupa 1990-1991), antrenorul Alin Donose fiind convins că elevii săi vor duce Universitatea II în finală.
Partida de la Hanul Doctorului va fi arbitrată de o brigadă formată din Liviu Antonie (la centru), ajutat de asistenţii Cristian Nicola şi Radu Vitan, observator fiind Sorin Pătraşcu, vicepreşedintele AJF Dolj. Întâlnirea de la Bechet va fi arbitrată de Răducu Pârvan, la cele două linii urmând să se afle Pompiliu Barbu şi Daniel Pătraşcu. Observator va fi Ştefan Trăistaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS