22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan CFR a ratat promovarea

Gaz Metan CFR a ratat promovarea

În sezonul viitor, Craiova nu va avea echipă în Liga a II-a. Aspirantă la un loc în eşalonul secund, Gaz Metan CFR a pierdut orice şansă de a mai spera la promovare, după ce în cel de-al doilea meci de baraj disputat la Alba Iulia adversarele oltenilor şi-au împărţit punctele. ACU Arad şi Avântul Reghin au terminat nedecis, 0-0, cele două echipe confruntându-se apoi la penaltiuri, de unde au ieşit învingători arădenii, scor 4-3. După două partide, echipa din Reghin are patru puncte, iar ACU Arad unul, însă aceasta din urmă are avantajul penaltiurilor, criteriu de departajare în cazul în care cele două formaţii se vor afla la egalitate de puncte la finalul turneului.
În ultimul meci de baraj, programat mâine, de la ora 17.30, pe stadionul „Cetate“ din Alba Iulia, Gaz Metan CFR Craiova va întâlni ACU Arad, într-un meci care va conta doar pentru adversari. În cazul unei victorii, arădenii ar obţine biletele pentru Liga a II-a, orice alt rezultat trimiţând Avântul Reghin în eşalonul secund.
După acest eşec, la Depou era supărare mare. „Vom hotărî echipa promovată, dar durerea mare este că nu mergem mai departe. Totul s-a decis în primul meci cu Reghin (scor 0-2 – n.r.). Acela era cel mai important, dar jucătorii parcă s-au speriat de ceea ce au realizat până atunci. Acum era momentul să arate de ce sunt în stare, că nu se ştie când te mai întâlneşti cu o astfel de şansă. Majoritatea, tineri fiind, s-au aflat însă la primul lor meci de mare miză, iar asta s-a văzut în prestaţia lor. Toţi suntem supăraţi, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să o luăm de la capăt“, a afirmat secundul grupării craiovene, Ionel Luţă. Acesta a mai precizat că, în sezonul viitor, la Gaz Metan CFR vor veni jucători capabili să facă performanţă. „Dispunem de toate condiţiile pentru a face performanţă. În campionatul care urmează ne vom baza doar pe cei care au arătat că sunt în stare de acest lucru. De restul jucătorilor ne vom despărţi şi vom aduce alţii de nivelul ligilor a doua şi a treia“, a adăugat Luţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU