17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimăvara joacă la Bistreţ

Primăvara joacă la Bistreţ

Echipa a doua a Universităţii Craiova nu a intrat încă în vacanţă, puştii pregătiţi de Daniel Mogoşanu fiind angrenaţi în faza judeţeană a Cupei României. Alb-albaştrii vor întâlni astăzi, la Bistreţ, în sferturile de finală ale competiţiei, echipa locală Dunărea (locul 11 în categoria Elită), şi au prima şansă la calificarea în semifinale. După un campionat în care nu a reuşit să ţină pasul cu Prometeu, Primăvara vrea să termine sezonul cu un trofeu, deşi „pompierii“ rămân principalii favoriţi şi la câştigarea Cupei României la nivelul Doljului.
Celelalte meciuri din sferturi programate astăzi sunt Viitorul Cârcea – „GP“ Craiova şi Portul Bechet – CS Işalniţa. Partida CS Apa Craiova – CS Prometeu s-a disputat ieri şi s-a încheiat cu scorul de 1-2. Semifinalele competiţiei vor avea loc pe 4 iunie, iar finala, pe 7 iunie.
Pentru Universitatea II, duelul cu CS Prometeu poate continua şi sezonul viitor, dar în Liga a III-a. Campioana Doljului are prima şansă în meciul de baraj cu Ştiinţa Dăneasa (Olt), în timp ce pentru echipa a doua a Ştiinţei, patronul Mititelu caută un loc în eşalonul trei, o asociere cu FC Caracal fiind varianta cea mai plauzibilă. Indiferent de liga în care se vor afla în campionatul viitor, tinerii alb-albaştri vor beneficia şi în această vară de un stagiu în străinătate. Primăvara nu va mai însoţi echipa mare, cum s-a întâmplat în iarnă, dar va efectua o pregătire centralizată în Italia sau în Austria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS