25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGP, învinsă de Steaua la debut

GP, învinsă de Steaua la debut

Echipa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ din Craiova a debutat cu stângul la turneul final al „Cupei Hagi“, competiţie rezervată juniorilor născuţi în anul 1995, găzduită de stadionul „Farul“ din Constanţa. În primul meci din grupă, elevii lui Gică Barbu au fost învinşi cu 2-0 (1-0) de Steaua Bucureşti. „A fost un joc echilibrat. Primul gol l-am luat în minutul 20, la o greşeală a fundaşului nostru central şi a portarului. Apoi, am avut şi noi o grămadă de ocazii, chiar şi două bare. Pe finalul partidei, Steaua a mai reuşit să înscrie o dată“, a spus ieri-dimineaţă antrenorul craiovenilor, Gică Barbu.
În jocul cu Steaua, pentru „GP“ au evoluat: Laurenţiu Popa, Mihai Segărceanu, Ionuţ Trocan, Florin Baboi, Bogdan Pitulice, Mihai Marcu, Dragoş Dragă, Vlad Georgescu, Cosmin Sîrmon, Dragoş Cîrstoiu, Cosmin Achim şi Ionuţ Barbu. Partidele de la „Cupa Hagi“ se desfăşoară pe parcursul a două reprize de câte 30 de minute, formaţiile fiind alcătuite din portar şi şase jucători de câmp.
Aseară, „GP“ urma să întâlnească în al doilea meci din grupă pe FCM Bacău, iar astăzi, de la ora 11.00, va înfrunta formaţia Steaua Dunării Galaţi. „Dacă batem echipele din Bacău şi Galaţi, avem şanse să ne calificăm în sferturile de finală“, spunea ieri-dimineaţă antrenorul formaţiei oltene, Gică Barbu.
La turneul final de la Constanţa participă 16 formaţii, împărţite în patru grupe, şi doar primele două clasate în fiecare grupă se califică mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS