19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrezeguet, lăsat acasă

Trezeguet, lăsat acasă

Atacantul francez David Trezeguet este de părere că şi-a demonstrat valoarea pe teren, iar decizia selecţionerului Raymond Domenech de a-l lăsa în afara lotului pentru Euro 2008 este inexplicabilă. „Pe teren am arătat că îmi merit locul în echipă. Trebuia să fiu la Euro. Ceea ce mi s-a întâmplat este inexplicabil“, a spus Trezeguet. Atacantul lui Juventus a mai declarat că şi-ar fi dorit să participe la Campionatul European pentru a face uitată finala pierdută în faţa Italiei la Mondialul din 2006 şi a precizat că speră ca lucrurile să se schimbe pentru a putea evolua peste doi ani la turneul final din Africa de Sud.
Trezeguet, care va împlini anul acesta 31 de ani, a marcat 20 de goluri în campionatul Italiei pentru Juventus, fiind al doilea golgheter al echipei după Alessandro Del Piero (21 de reuşite).
Antrenorul Franţei, Raymond Domenech, şi-a motivat alegerea făcută încă de săptămâna trecută: „Este o decizie tactică. Avem patru-cinci atacanţi de gura porţii şi nu ne permitem să multiplicăm posturile. Nu mă interesează ce s-a întâmplat la Juventus sezonul acesta. Mă preocupă doar cei treizeci de jucători din lot“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS