10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Egal la final

FCM Reşiţa – CSM Vâlcea 2-2
Stadion: „Mircea Chivu“
, spectatori 300.
Au marcat: Dodoi ’26, Uţiu ’82 / S. Popescu ’34, ’38.
FCM Reşiţa: Iovanovic – Martin (’70, Vaştag), Domondi (’83, V. Popescu), Miculescu, Beţa – Dodoi (’51, Tânc), Uţiu, Doană, Cojocaru – Mihalcea, Martinescu. Antrenor: Leontin Doană.
CSM Vâlcea: Rusandu – Grădinar (’63, Dandea), Visa, Niţu, Onofrei – S. Popescu (’66, Grigoruţa), Larie, Udrescu, Melcea (’90, Stoian) – Robson, Boroiban. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Cartonaş roşu: Larie (’70).
Au arbitrat: M. Constantinescu – D. Mitruţi, C. Cotora.

CSM Râmnicu Vâlcea a terminat această ediţie de campionat cu un punct cucerit în deplasare, pe terenul formaţiei reşiţene FCM. Cu un unsprezece improvizat, gruparea din Zăvoi s-a văzut condusă în minutul 26, atunci când Uţiu a driblat tot ce i-a stat în cale şi i-a pasat lui Dodoi, care a îndeplinit o simplă formalitate şi l-a învins cu un şut sec pe Rusandu. Până la pauză, vâlcenii au reuşit să întoarcă rezultatul, Sergiu Popescu punctând în minutele 34 şi 38, după două acţiuni individuale de toată frumuseţea.
În partea a doua a întâlnirii, elevii lui Mitică Teleşpan au dominat ostilităţile, dar nu s-au putut desprinde pe tabela de marcaj. CSM a rămas doar în nouă jucători de câmp, după ce Larie a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, iar reşiţenii au reuşit egalarea, prin Uţiu, care a profitat de indecizia apărătorilor centrali vâlceni. Chiar şi în inferioritate numerică, echipa olteană putea obţine toate cele trei puncte puse în joc, dar Luiz Robson şi Laurenţiu Boroiban, pentru prima dată căpitan al CSM-ului, au ratat singuri cu portarul Iovanovic.
În final a fost 2-2, rezultat bun pentru FCM Reşiţa, care termină campionatul pe locul 15 al clasamentului şi speră să rămână în eşalonul doi în cazul în care o echipă nu-şi obţine licenţa. De partea cealaltă, CSM ratează pentru al treilea an consecutiv obiectivul de promovare şi în Zăvoi se anunţă ample mişcări de trupe în această pauză competiţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS