19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Scurte ştiri

Vecine de 72 de ani

Două britanice au mari şanse să ajungă în Cartea Recordurilor, după ce au fost vecine timp de 72 de ani. După cum informează cotidianul britanic Daily Mail, prima care s-a mutat în Cambridge a fost Mary Tilley, azi în vârstă de 94 de ani, care s-a stabilit aici în 1935. Un an mai târziu, i s-au alăturat şi Evelyn Hodge, pe atunci doar un bebeluş, şi părinţii săi. „Evelyn este o companie grozavă. Ne întâlnim în fiecare după-amiază şi stăm la taclale, apoi luăm ceaiul, la prânz. Adesea trece şi seara şi ne uităm împreună la televizor“, a povestit doamna Tilley, care are doi copii, patru nepoţi şi doi strănepoţi. Prietenia dintre cele bătrâne este atât de strânsă, încât acestea au renunţat la gardul ce le despărţea casele cu 40 de ani în urmă, doar din dorinţa de a se saluta de la geam de fiecare dată. „Am devenit apropiate când părinţii mei au murit, în 1999. Soţul lui Mary a decedat în 1992, aşa că amândouă eram singure. Când stai să te gândeşti, îţi dai seama că am petrecut împreună, ca vecine, o mare parte din tot acest timp. Au avut loc multe schimbări în viaţa fiecăreia dintre noi, dar am rămas aceleaşi de când ne-am mutat aici“, a mărturisit doamna Hodge. La rândul său, Mary spune că este fericită că are o asemenea prietenă. „Sunt binecuvântată că o am pe Evelyn“, a mărturisit nonagenara.

Struţ îndrăgostit de zebre

Dragostea pare să nu cunoască limite, mai ales în lumea necuvântătoarelor. O dovadă elocventă în aces sens este iubirea imposibilă a unui struţ, care s-a îndrăgostit de nişte zebre. Acesta trăieşte lângă adăpostul zebrelor şi al girafelor la Grădina Zoologică din Moscova şi este atras de vecinele sale „dungate“. Potrivit îngrijitorilor de la Grădina Zoologică, struţul trece periodic în adăpostul vecin pentru „a face curte“ zebrelor. La început, acestea au încercat să îl ignore, dar pe măsură ce avansurile „amorezului“ au devenit mai îndrăzneţe, au început să îl alunge, lovindu-l cu picioarele.

Shania Twain, părăsită pentru altă femeie

După o căsătorie de 14 ani, un copil şi zeci de cântece de dragoste care au cucerit topurile din întreaga lume, cunoscuta solistă Shania Twain şi soţul său, Robert „Mutt“ Lange, au decis să îşi spună adio. Din câte se pare, de vină ar fi o relaţie extraconjugală a producătorului. Imediat după anunţul oficial, Lange a afirmat că această separare este „o întâmplare nefericită. Este doar o despărţire, asta e tot“. Apropiaţii cuplului afirmă însă că, de fapt, la mijloc ar fi a treia persoană: Marie Ann Thiébaud, o veche secretară şi administratoarea castelului din Elveţia al celor doi soţi. „Mutt şi Marie Ann şi-au părăsit soţii şi continuă încă relaţia“, a dezvăluit unul dintre apropiaţi. Zvonurile au fost însă infirmate de Lange, care a negat orice relaţie cu Thiébaud. Solista canadiană reuşeşte cu greu să facă faţă despărţirii. „Este devastată. Ea l-a iubit foarte mult. Acum încearcă să îşi revină în mijlocul unui grup restrâns de prieteni şi alături de familie“, a povestit un apropiat al vedetei.

 

Joaquin Phoenix, la spital din cauza deshidratării

Cunoscutul actor american Joaquin Phoenix a ratat premiera de la Cannes a noului său film, „Two Lovers“, după ce a fost internat de urgenţă din cauza unor probleme medicale la stomac. Potrivit regizorului filmului, James Gray, actorul nu a putut fi alături de partenera lui din film, Gwyneth Paltrow, din cauza unei „deshidratări masive“. La rândul său, actorul le-a transmis fanilor săi că este foarte dezamăgit că a lipsit de la premieră. În acest film, Joaquin joacă rolul unui burlac, care se împarte între o prietenă de familie cu care părinţii vor să îl căsătorească şi o frumoasă vecină. Deocamdată, nu se ştie data exactă când actorul va fi externat din spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS