15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrima înfrângere acasă?

Prima înfrângere acasă?

Liga a II-a

FC Drobeta – FCM Reşiţa

Stadion „Municipal“, astăzi, ora 11.00.

Formaţii probabile:

FC Drobeta: Hîrşu – Mitici, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutinho, Poiană, Bucă, Epure – Jenaru, Crişan. Antrenor: Marian Bucurescu.

FCM Reşiţa: Iovanovici – Domondi, Tânc, Popescu, Beţa – Ciuciu, Uţiu, Doană, D. Cojocaru – Mihalcea, Martinescu. Antrenor: Leontin Doană.

Vor arbitra: S. Tarcea – B. Medrea, L. Udrea.

FC Drobeta continuă să se confrunte cu probleme de efectiv şi la partida de astăzi, cu FCM Reşiţa. Fundaşul Poenaru nu este refăcut după entorsa suferită în meciul cu Mureşul Deva, din urmă cu trei etape, fundaşul central Andrei Dicu este suspendat, în timp ce atacantul Dacian Bârză este în urmă cu pregătirea după ce şi-a dat jos ghipsul de la picior. Tehnicianul Marian Bucurescu poate conta însă atât pe fundaşul Amzucu, cât şi pe portarul Dorin Hârşu. Oaspeţii au avut un start dezastruos de retur, în care au obţinut un singur punct în primele 12 etape şi păreau condamnaţi la retrogradare, însă au câştigat ultimele două partide din campionat, cu Mureşul Deva şi Liberty Salonta. Relansată, FCM Reşiţa ocupă acum poziţia a 15-a, la doar trei puncte de locul care asigură prezenţa şi în ediţia viitoare a eşalonului secund, şi speră la un rezultat favorabil astăzi. Oficialii clubului severinean nu concep însă ca FC Drobeta să-şi piardă supremaţia pe propriul teren şi garantează că echipa lor va juca doar la victorie cu reşiţenii, în ciuda speculaţiilor care au apărut pe această temă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU