19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOgăraru a suportat „faultul“ lui Piţurcă

Ogăraru a suportat „faultul“ lui Piţurcă

În lotul lărgit al naţionalei României pentru Euro 2008, care a fost comunicat miercuri de selecţionerul Victor Piţurcă, nu a apărut nici o surpriză majoră. Totuşi, neconvocarea lui George Ogăraru i-a intrigat pe specialişti, care nu se aşteptau ca fundaşul dreapta al echipei Ajax Amsterdam, titular în ultimele patru meciuri ale României din preliminariile Euro 2008, să nu se regăsească printre cei 26 de jucători de pe lista lui Piţurcă.
Ogăraru a acceptat cu bărbăţie decizia selecţionerului, declarând pe blogul său că regretă faptul că nu face parte din planurile lui Piţurcă pentru Campionatul European, rămânând însă cu satisfacţia că a pus umărul la calificarea echipei naţionale la acest turneu final.
„Cred că nu are rost să mai menţionez starea mea de spirit în urma deciziei selecţionerului de a renunţa la serviciile mele pentru acest turneu final. Rămân însă cu satisfacţia că am putut ajuta această frumoasă echipă să se califice şi sper ca jucătorii aleşi să facă acolo meciurile carierei lor, iar la sfârşit să fim cu toţii mândri de echipa naţională a României“, a spus Ogăraru.
Fundaşul lui Ajax Amsterdam a recunoscut că participarea la un turneu final rămâne un vis pentru el.
„Pentru un copil care iubeşte fotbalul, să fie cândva prezent la un Campionat European este un vis“, a precizat Ogăraru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS