16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNemulţumiri la CSM Vâlcea

Nemulţumiri la CSM Vâlcea

În ciuda succesului de sâmbătă cu Mureşul Deva, 1-0, tehnicianul echipei CSM Vâlcea, Mitică Teleşpan, nu este mulţumit de evoluţia elevilor săi. „Nu am văzut dacă a fost sau nu gol valabil. Fotbaliştii mi-au spus că mingea a depăşit linia porţii cu doi metri. Important este că nu marcăm din situaţii clare şi ne impunem după un gol ciudat. Am mizat şi pe fotbaliştii experimentaţi pentru a cuceri cele trei puncte puse în joc“, a comentat Teleşpan.
„Observ la echipa noastră o relaxare generală, acum că nu mai avem şanse de promovare. Cred că în această săptămână fotbaliştii vor da nişte probe fizice, aşa cum erau pe vremuri. Am înţeles că se plâng de antrenamentele tari. Păi, spuneţi voi, o oră şi jumătate de antrenament fizic şi tehnic este mult?“, a adăugat antrenorul vâlcenilor, care a lăsat să se înţeleagă că va pleca din vară: „La finalul acestui campionat, misiunea mea la CSM Vâlcea se termină“.
Potrivit zvonurilor, o serie de fotbalişti de la CSM au pariat pe înfrângerea de pe propriul teren, 2-5 cu FC Caracal, meci disputat pe 3 mai (etapa a 29-a). „Orice este posibil, sunt de acord să se facă o anchetă serioasă“, a spus directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu. „Nu pot să remarc decât meciul inexplicabil de slab făcut de majoritatea jucătorilor. Mai departe, sunt legat la mâini şi la picioare. Am auzit şi eu acest zvon, dar nu am probe“, a completat Mitică Teleşpan. Cine ar fi mizat pe succesul caracalenilor ar fi câştigat de zece ori suma pariată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS