15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContre Dragomir-Lupescu, la FRF

Contre Dragomir-Lupescu, la FRF

Prezent ieri la Adunarea Generală a FRF, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a făcut repede remarcat. „Corleone“ a avut un „ghimpe“ pentru Ionuţ Lupescu, directorul general al federaţiei, înţepându-l pe acesta ori de câte ori a avut ocazia. Dragomir a vorbit, pentru început, de delegările arbitrilor din Liga I, făcute în acest sezon de Lupescu. „Dacă până acum am fost convins de Mircea Sandu (preşedintele FRF – n.r.) să merg pe blat, nu să fac blat, şi să pun batista pe ţambal, acum trebuie să ridic câteva aspecte referitoare la activitatea lui Ionuţ Lupescu. În momentul în care Comitetul Executiv i-a dat lui Lupescu să facă delegările, el nu avea această competenţă. Am greşit cu toţii. Printre atribuţiile CE nu se află şi aceasta“, a spus Mitică Dragomir, prim-vicepreşedinte al Comitetului Executiv.
Lupescu nu a rămas mai prejos şi i-a răspuns lui Dragomir, aducându-i aminte de problemele pe care le are cu DNA. „Cred că, atunci când un membru al Comitetului Executiv este implicat într-un proces civil, el ar trebui să fie suspendat până la rezolvarea cazului. Acum, domnule Dragomir, aveţi ocazia să luaţi această decizie“, a replicat Ionuţ Lupescu. „Dacă mâine face unul plângere împotriva ta şi te dă în judecată, facem pariu că nu te schimbă nimeni?“ a fost răspunsul lui Dragomir. „Oricum, Lupescu nu mai vrea să facă delegările, să găsim altă soluţie“, a intervenit Mircea Sandu, în încercarea de a aplana conflictul.

Lupescu nu va mai încheia contracte în numele său

„Corleone“ a mai reuşit să schimbe ceva în cadrul Adunării Generale, în ceea ce priveşte atribuţiile lui Ionuţ Lupescu. Dragomir a cerut să fie modificat articolul 39, litera c, care prevedea că „directorul general încheie contractele în numele său şi pe seama FRF cu membrii staff-ului tehnic şi cu jucătorii“, şi să fie adăugat „după ce, în prealabil, a primit aprobarea Comitetului Executiv“, modificare votată de membrii adunării.
„Dragomir este obişnuit să facă circuri ca la Ligă, dar trebuie să înţeleagă că aici e Federaţia Română de Fotbal, şi judecăm cu altă măsură. Încă o dată încalcă regulamentele, pentru că nu le citeşte. Am văzut că absolut toate lucrurile hotărâte în Comitetul Executiv au fost regulamentare şi aici se judecă în spiritul legii. Dar este greu pentru el să se obişnuiască“, a spus Lupescu, la finalul Adunării Generale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS