17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, în vacanţă la Reghin

Pandurii, în vacanţă la Reghin

Gloria Bistriţa – Pandurii 3-1
Stadion „Avântul“
(Reghin), spectatori, 400.
Au marcat: Coroian ’27-p, Trtovac ’34, Moldovan ’82 / Wandeir ’57.
Gloria: Albuţ – Trtovac (’61, Moldovan), D. Matei, Frăsinescu, Turcu – Achim (’78, Fl. Ganea), Nalaţi, Mureşan (’46, Târnăvean), R. Dobre – Coroian, Tilincă. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
Pandurii: Mingote – Popete (’81, Stromajer), Rus, Chibulcutean, Cardoso (’70, A. Popescu) – Wandeir, Fl. Stângă, Rusu, Grecu – D. Orac (’46, Nunes), Al. Piţurcă. Antrenor: Eugen Neagoe.
Cartonaşe galbene: Trtovac / Rusu, Chibulcutean.
Au arbitrat: T. Lajos – S. Caia, D. Roşu.

Elevii lui Eugen Neagoe nu au contat în ultima etapă, Bistriţa impunându-se fără prea mari emoţii, cu acelaşi scor ca şi în partida tur. Pandurii şi-au atins însă obiectivul, încheind campionatul pe locul 12, după ce au deţinut la un moment dat „lanterna roşie“ a Ligii I.

Cu salvarea de la retrogradare acontată din runda precedentă, echipa Pandurii Târgu Jiu a fost apatică la Reghin şi nu i-a dat prea multe emoţii Gloriei lui Ovidiu Sabău. Cu două surprize în primul unsprezece, Grecu, pentru a doua oară titular, şi Wandeir, gorjenii au fost dominaţi categoric la Reghin, reuşind în prima parte a meciului o singură incursiune la poarta gazdelor.
Tilincă şi Coroian au fost periculoşi în startul partidei, însă Mingote a păstrat tabela imaculată. Cei doi au fost până la urmă artizanii deschiderii scorului în minutul 27. Primul a pătruns frontal în careul pandurilor, a fost faultat de Chibulcutean, iar Coroian a transformat penaltiul acordat de centralul Lajos. Gloria a reuşit să se desprindă repede în învingătoare, debutantul Trtovac izbutind primul său gol în Liga I, printr-o reluare cu capul din zece metri, după o lovitură liberă executată de Nalaţi (’34).
Pandurii au ajuns pentru prima dată în careul gazdelor, în ultimele secunde ale primei reprize, prin Alexandru Piţurcă, anihilat de „cleştele“ Matei – Albuţ. Gorjenii au dat senzaţia că pot reveni în joc prin reuşita lui Wandeir, şut din zece metri lateral dreapta din interiorul careului, însă a fost un simplu foc de paie. Gloria Bistriţa a punctat pe final prin Flavius Moldovan, repetând scorul înregistrat în meciul de la Târgu Jiu, în turul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS