23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu ar lătra, Mititelu mârâie

Bornescu ar lătra, Mititelu mârâie

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a recunoscut ieri că sunt mari şanse să părăsească echipa, având deja o ofertă concretă din partea „câinilor“. „Jose“ a refuzat să îşi prelungească angajamentul cu Ştiinţa şi aşteaptă să se încheie campionatul pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitoarea sa formaţie.
„Mi s-a propus şi prelungirea contractului scadent în 2009, dar o să mă gândesc după ultima etapă. Ştiu de interesul lui Dinamo, dar vorbim zilele următoare. Aş fi papagal să spun nu şi apoi, cine ştie? Sau să spun da. Mai vorbim de joi (astăzi – n.r.) încolo!“, a declarat Bornescu pe craiovamaxima.ro.
Surse apropiate clubului din Bănie susţin că Mircea Bornescu este gata să îmbrace tricoul alb-roşu după ce Lobonţ va părăsi Dinamo, dar Adrian Mititelu se teme de reacţia suporterilor, după ce finanţatorul juveţilor a promis că nu va vinde nici un jucător valaros şi că nu va întări niciodată grupările bucureştene. Trecerea lui „Jose“, despre care se spune că ar fi dorit şi de Rapid, în „Ştefan cel Mare“ l-ar contrazice pe Mititelu, care astfel şi-ar pierde şi mai mult din credibilitate în faţa fanilor olteni. „Domnul Mititelu a spus că-i va permite lui Mircea să plece fie în ţară, fie în străinătate, la orice echipă care va oferi minimum un milion de euro, dar în nici un caz la Dinamo!“, a dezvăluit Ana Maria Prodan, impresarul jucătorului. În cazul în care Bornescu nu va ajunge la Dinamo, gruparea bucureşteană pare să aibă şi o variantă de rezervă, Mircea Rednic interesându-se de moldoveanul Staneslav Namasko, de la Sheriff Tiraspol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII