15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Sarah Jessica Parker refuză să apeleze la chirurgia estetică

Sarah Jessica Parker a anunţat că niciodată nu va recurge la chirurgia estetică pentru a-şi menţine frumuseţea. După cum informează site-ul starpulse.com, actriţa, de 43 de ani, este hotărâtă să aibă grijă să îmbătrânească frumos fără a îngroşa rândurile celor care, urmând ultima tendinţă de la Hollywood, aleg să recurgă la injecţii cu botox pentru a scăpa de riduri. Actriţa a declarat într-un interviu acordat revistei Eve că are grijă de felul în care arată, dar că nu este atât de obsedată de imaginea ei precum personajul pe care îl interpretează în serialul „Totul despre sex“. „Nu mă gătesc niciodată atât de mult. Eu abia dacă sunt în stare să îmi aranjez singură părul şi nu sunt prea îndemânatică în arta machiajului. Recunosc că nu ştiu să maschez cum trebuie un coş şi nici nu ştiu să mă dau cu rimel sau să-mi desenez conturul ochilor cu tuş, dar pot să vă spun că sunt maestră în a-mi strânge părul în coadă. E suficient, nu-i aşa?“, a glumit Sarah Jessica Parker.

Băuturile la cutie, permise din nou pe o insulă canadiană

Locuitorii unei insule aparţinând Canadei au dat buzna în magazine pentru a-şi cumpăra sucuri şi băuturi alcoolice la cutie, după ce interdicţia de a comercializa băuturi îmbuteliate în această formă a fost anulată. După cum informează Yahoo!News, în urmă cu 35 de ani, autorităţile de pe Insula Prinţul Edward, cea mai mică din Canada, au interzis folosirea şi comercializarea băuturilor la cutie. Mai mult decât atât, 11 ani mai târziu, aceleaşi autorităţi au adoptat o lege similară, prin care se interzicea producerea băuturilor carbogazoase şi îmbutelierea lichidelor în peturi, singurele recipiente permise fiind cele din sticlă. Aceste măsuri au fost introduse pentru a păstra locurile de muncă din cadrul fabricii locale de îmbuteliere, dar şi pentru protecţia mediului, având în vedere că recipientele din sticlă pot fi reciclate mai eficient decât cutiile. Numai că locuitorii insulei s-au cam săturat de atâta reciclare şi au cerut modificarea acestui regim, astfel încât problema a devenit subiect de dezbatere în pragul alegerilor desfăşurate anul trecut. Acum, interdicţia a fost anulată, iar cetăţenii au sărbătorit acest eveniment la o petrecere de stradă organizată de un post de radio local, petrecere în cadrul căreia însuşi ministrul mediului a deschis prima cutie, după aproape 40 de ani.

Comisie municipală pentru analizarea problemei extratereştrilor

Un bărbat din Denver, îngrijorat de posibilitatea ca extratereştrii să invadeze oraşul în care locuieşte el, a venit cu ideea formării unei comisii municipale care să fie însărcinată cu analizarea şi rezolvarea acestei probleme. Jeff Peckman s-a gândit foarte mult înainte de a face această propunere şi a ajuns la concluzia că respectiva comisie trebuie să fie formată din 18 membri, care să elaboreze o strategie viabilă pentru a „aborda problemele legate de prezenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ“. Propunerea sa a fost înscrisă pe ordinea de zi a unei întruniri botezate „Critici şi comentarii“, reuniune ce se va desfăşura săptămâna viitoare. Autorul acestei iniţiative doreşte ca propunerea făcută de el să devină subiect de referendum, însă pentru a reuşi ceea ce şi-a propus, neliniştitul american va trebui să strângă 4.000 de semnături care să îi susţină demersul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS