13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLipsa performanţelor, singura problemă

Lipsa performanţelor, singura problemă

Andrei Ionescu nu va putea evolua nici el în meciul cu Gloria Buzău, oficialii clubului anunţând că jucătorul acuză o accidentare mai veche la genunchi. Ieri au apărut şi unele speculaţii, cum că jucătorul ar fi căzut în dizgraţia oficialilor olteni din cauza unor probleme legate de contract, motiv pentru care a ajuns să se antreneze cu echipa a doua. Tatăl jucătorului a negat însă acest lucru, susţinând că nu are ce să reproşeze conducerii Ştiinţei, dar a indicat totuşi alt diagnostic, care a făcut ca Andrei să rămână acasă.
„Andrei are dureri la tibii care persistă de ceva vreme, deşi a făcut tratament pentru acestea. În rest, nu există nici o problemă nici cu banii, nici cu contractul. Andrei are banii primiţi la zi şi, ca să fiu sincer, n-a făcut el treabă pentru câţi bani a luat de la club. Dar a avut şi aceste ghinioane cu accidentările, sper însă să se termine cât mai curând. Repet, nu e nici o problemă, nici un scandal, singura problemă care trebuie rezolvată este să muncim şi să facem performanţă cu Universitatea Craiova“, a comentat Victor Ionescu.
De când a revenit la Ştiinţa, acceptând să semneze pe cinci ani cu gruparea olteană, Andrei Ionecu a avut un singur diferend, cu antrenorul Nicolo Napoli, pe când se afla în cantonament în Antalya, tot din cauza durerilor la tibii. În iarnă, acesta a refuzat să efectueze alergările pe ciment comandate de tehnicianul italian.
Tot ieri s-a zvonit că Mircea Bornescu s-ar fi certat joi seară cu Adrian Mititelu şi ar fi plecat supărat la Bucureşti, însă ştirea nu a fost confirmată. Oficialii Universităţii susţin că „Jose“, suspendat pentru partida cu Gloria Buzău, a fost învoit pentru a merge acasă, urmând să revină în Bănie la reluarea pregătirilor pentru meciul cu Ceahlăul, din ultima etapă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU